Magyar Péter a köztévés vita helyszíne elé szervezi következő tüntetését

2024. május 22. – 16:46

Másolás

Vágólapra másolva

A Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter arról beszélt Solton, hogy az állami tévé által szervezett vita idejére a Várkert Bazár elé hívja tüntetni szimpatizánsait – vette észre a 444.

Az M1 közszolgálati csatorna május 30-ra tervezett élő műsorában a pártok EP-listavezetőinek összesen nyolc perc áll majd rendelkezésükre. Nézők nem lesznek, Volf-Nagy Tünde és Németh Balázs lesz a moderátor.

„Még ahhoz is gyáva a köztelevízió, hogy a saját épületében rendezze meg! A Várkert Bazárban rendezik, ahol a fideszes gyűléseket szokták tartani. Innen is üzenem vezérigazgató úr, hogy nem a tévé elé, hanem a Várkert Bazár elé jelentettünk be tüntetést a vita idejére” – jelentette ki.

Magyar emberek tízezreit várja oda, hogy ott kövessék élőben az úgynevezett vitát. A Kutyapárt is bejelentette, hogy nem vesz részt a vitán, és a közleményük szerint a Várkert Bazár elé mikrofonokat és pódiumokat tesznek. A párt szándéka szerint itt bárki elmondhatja, hogy mit gondol az Európai Unió jövőjéről. „Természetesen csak nyolcperces időkeretben, bullshit nélkül” – írták.

Az MTVA 11 pártot hívott meg. A Fidesz–KDNP EP-listavezetője, Deutsch Tamás korábban azt jelezte, ott lesz, ahogy a DK listavezetője, Dobrev Klára, valamint a Momentum-elnök Donáth Anna is biztosra ígérte a részvételét. A Mi Hazánk szintén feltételekhez kötötte a részvételt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!