Több helyen gond nélkül, a Várban viszont kaotikusan zajlott az újraszámolás második felvonása
Négy kerületben jártunk kedden, hogy megtudjuk, hogyan zajlik a főpolgármester-választáson leadott érvényes szavazatok újraszámolása.
Máris találtak eredetileg rosszul elszámolt szavazatokat a főpolgármester-választás újraszámlálásán
Kedd délután nyolc kerületben kezdték el a főpolgármester-választás mind a 782 110 érvényes szavazatának újraszámlálását. Az egész folyamat három napig tart majd, addigra végeznek mind a 23...
Július 9-től kezdve három napon keresztül számolják újra a főpolgármester-választáson leadott...
Hétfőn a főpolgármester-választáson leadott érvényes szavazatok újraszámolásának témájában ülésezik a Nemzeti Választási Bizottság. Ugyanakkor több NVB-tag szerint is jogellenes volt a Kúria...
Megint a független jelölt nyert a részben megismételt nagytarcsai polgármester-választáson
Nagytarcsa 4-es szavazókörében azért kellett megismételni a választást, mert június 9-én letört az egyik szavazóurna füle, ez pedig a Kúria szerint veszélyeztette a választás tisztaságát.
Volt, akit a közös szelfizések is kiakasztanak, más meg azon is csak nevet, ha bulizó kezéből...
Rengetegen fogadták üdvrivalgással Magyar Péter jövőbeli terveit szombat délután a MOM Sportban, de azért akadt, aki nem volt felhőtlenül elégedett az elhangzottakkal.
Letört az urna füle, összeöntötték a szavazatokat, a nagytarcsaiak egy részének újra polgármestert...
A június 9-én 39 szavazattal alulmaradt jelölt csak a polgármester-választás eredményét kifogásolta, pedig a sérült szavazóurnában más szavazólapok is voltak. Vasárnap újra szavaznak a hatezer...
Zaccagni utolsó pillanatos gólja olasz továbbjutást ért, de egyben a magyaroknak is jót tett
Donnarumma a második félidőben büntetőt védett a horvát-olasz meccsen, de aztán Modrić mégis gólt lőtt. Az utolsó pillanatig 1-0 volt az állás, Zaccagni góljával egyenlítettek az olaszok.
„Hirtelen ott volt a cserepad fölötti tetőn” – a Ronaldóval szelfiző gyerek apja nem tudott már...
A 10 éves Berat nem volt ideges az akció előtt, és a berohanást megúszták egy figyelmeztetéssel, más büntetést nem kaptak.
Van már biztos kieső, vannak biztos továbbjutók, de az utolsó csoportkör sok izgalmat tartogat
Fixen ott lesznek a nyolcaddöntőkben a spanyolok, a németek és a portugálok. A lengyeleknek viszont véget fog érni az Európa-bajnokság a csoportmeccsek után.
Marco van Basten szerint nevetséges, hogy Lukakutól már a harmadik gólt vette el a videóbíró ezen...
A románok elleni meccsen pár centin múlhatott a lese a belga csatárnak. Szerencsétlen szériája van, az Eb-selejtezőkön még ő szerezte a legtöbb gólt.
Kövess minket Facebookon is!