Flachner Balázs
Flachner Balázs

RSS

A kormánymédia az Amnesty igazgatójával kötött össze egy letartóztatást, a szervezet reagált

A NAV szerdán csapott le egy számlagyárra, egy napra rá körbement a kormánypárti médiumoknál, hogy a civil szervezet magyar igazgatójának testvéréről lehet szó.

A lehető legtökéletesebb képpel illusztrálta az FKF, hogy nagy erőkkel takarították Budapesten a...

Balra a 83-as troli, alul a letakarított út, jobbra egy elhasalt biciklis.

150 ezer dollárt jótékonykodott össze Valtteri Bottas a pucér hátsójával

Pontosabban tizenkét arról készült képpel, amiket az F1-pilóta egy naptárban adott ki, és minden eladott példány után 5 dollárt félretett a férfiegészségre fókuszáló Movember mozgalomnak.

Az LMP tényleg tárgyal Vitézy Dávid támogatásáról a főpolgármester-választáson

Korábban is voltak már ilyen pletykák, most Ungár Péter gyakorlatilag megerősítette, hogy tárgyalnak a közlekedési szakemberrel, de érdemi információval nem szolgált erről.

A tokiói bringás futárok egykor bámulatos ételtornyokat egyensúlyozva rótták az utcákat

Az egyik kezükkel a kormányt fogták, a másikkal pedig a több tucat forró levest, amiket a vállukra pakolva szállítottak ki.

Másfél milliárdot kapott egy magyar startup, hogy beteljesítse a kriptovilág legnagyobb ígéreteit

Gazsó Kristóf 19 évesen ment ki közgázt tanulni Londonba, aztán átnyergelt a kriptóra, írt egy szabványt az Ethereum-pápa Vitalik Buterinnel, most, négy évvel később pedig az egyik legnagyobb...

A Call of Duty kiadója most már tényleg hülyének nézi a játékosokat

A nemrég megjelent Call of Duty: Modern Warfare III önmagában a kampányt leszámítva egy remek játék lehetne, de a tavalyi résszel együtt nézve gyakorlatilag lehetetlen megindokolni, hogy miért lett...

Az itáliai éhezők viadalán tényleg éhezők kapták szét a bizarr kajapalotákat, meg egymást

A Cuccagna nevű fesztivált Nápolyban járatták csúcsra, de az ország déli felében sokáig népszerű szórakozási forma volt azt nézni, ahogy az emberek ölre mennek egymással az ételért.

Lol-vb: Minden idők legjobbja negyedszer is megcsinálta, a T1 újra feljutott a csúcsra

A T1, a League of Legends és az e-sportok legendája, Faker 2016 után ellenállhatatlan játékkal vezette győzelemre a csapatát. A videójáték világbajnokságának idei döntője e-sportos nézettségi...

Rossi: Nehéz élvezni a pillanatot, mert túl sok szenvedéssel járt

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint nem voltak elég okosak ahhoz, hogy megőrizzék az emberelőnyt a bolgárok ellen.

Kövess minket Facebookon is!