Karácsonyi kiadás: most egy rejtélyes mézeskalácsoszlop jelent meg San Franciscóban

2020. december 26. – 21:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsonyi kiadásához ért a titokzatos módon feltűnő, majd eltűnő fémoszlopok idei sorozata: ezúttal San Franciscóban jelent meg egy mézeskalácsból készült műalkotás.

A BBC-nek nyilatkozó Josh Ackerman azt mondta, hogy látott ugyan a közösségi médiában posztot arról, hogy megjelent az alkotás, de így is alaposan meglepődött, amikor december 25-én reggeli futásánál belebotlott. Azóta többen is felmentek fényképezkedni az óriási mézeskalácsokkal, amiket az AP videóján is meg lehet nézni:

A város parkgondozásért felelős vezetője, Phil Ginsburg azt mondta a KQED helyi médiavállalatnak, hogy ők nem nyúlnak egyelőre az oszlophoz: „Megvárjuk, amíg elkezd szétporladni.”

Most pedig következzen az előző részek tartalmából, egy év végi összefoglalóként:

Legfrissebb híreinket itt olvashatják >>>

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom