Választás

RSS

Választási Földrajz a Telexen

Mostantól a Telexen jelennek meg a Választási Földrajz elemzései, mert térképek nélkül nem lehet igazán jól megérteni a választási eredményeket, a tanárbérek, az ingatlanpiac vagy éppen a falusi...

Lázár János 40 embere segít majd be a szerb választásokon

A miniszter pálinkázva biztosította Szabadkán az ottani magyar pártot, hogy komoly emberi erőforrással igyekszik majd befolyásolni a december 17-i szerb választást.

A jobbliberálisok nem akarnak koalícióra lépni Geert Wilders szélsőjobbos pártjával

A muszlimellenes kijelentéseiről ismert Geert Wilders pártja nyerte a választásokat Hollandiában, de a parlamenti többséghez nem szereztek elég mandátumot.

A nagy kérdés a holland választás után, hogy Wilders tudja-e eléggé mérsékelni magát

Orbán Viktor az elsők között gratulált a Magyarországon kitüntetett Wildersnek, aki képviselőinek számát több mint megduplázva győzött. Bár a szavazás előtt a többi nagy párt elzárkózott a...

Exit poll: Orbán iszlámellenes, populista szövetségese nyerhet a holland választáson

A magyar miniszterelnök elsőként gratulált Geert Wildersnek, akit tavaly még ki is tüntetett.

A Black Cube is beismerte, de Rogán Antal nem tud arról, hogy az izraeli cég magyarok ellen...

A magánhírszerzőcég a 2018-as és a 2022-es választások előtt is olyan újságírókat és aktivistákat vett célba, akik kritikusak voltak Orbán Viktorral.

Borítékolható győzelmeket és néhány párt valóságra ébredését hozza 2024

Hét hónap múlva tartják azt a dupla önkormányzati és európai uniós választást, amilyenre még nem volt példa Magyarországon. Végignéztük, mely városokban és kerületekben esélyes a Fidesz, illetve az...

Alkotmánymódosítót nyújt be a Momentum a választói korhatár csökkentéséért

A párt kampányt indított annak érdekében, hogy már a 2024-es európai parlamenti választáson is 16 éves kortól lehessen szavazni.

A gazdasági miniszter és a „Paróka” becenéven ismert jelölt küzd meg novemberben az argentin...

A közvélemény-kutatások a bozontos Javier Mileit jósolták befutónak, de Sergio Massa 6 százalékkal megelőzte az első körben.

Gattyán György pártja is indul az EP-választásokon jövőre

A Megoldás Mozgalom elnöke, Huszár Viktor ‘56-os megemlékező videóban jelentette be, hogy a párt önállóan indul és saját listát állít 2024-ben.

Kövess minket Facebookon is!