Török Gábor

RSS

Török Gábor: Orbán fejével gondolkodva Varga Mihály lehet Novák utódja

Az elemző szerint 14 év után maga a rendszer időzített bomba, bár a kegyelmi botrányt a lemondásokkal a kormány kezelte, amennyire lehet.

Török Gábor Novák lemondásáról: Profi kármentést láttunk, mint amikor egy rákos szövetet kivágnak

A politikai elemző szerint a hatalomgyárban jól érzékelték, hogy az államfő által adott kegyelem politikailag életveszélyes ügy, mert a vacsoraasztalnál is téma, és morálisan csak egy oldala van.

Török Gábor: Novák Katalin politikai karrierjének vége

A politikai elemző szerint Orbán számára a legfontosabb tanulság, hogy ebben az „aszimmetrikus, domináns politikai helyzetben” sem mindegy, ki tölti be a köztársasági elnök szerepét.

Török Gábor: Szerintem Mészáros a jacht megvásárlásáráról nem egyeztetett Orbánnal, aki annak...

A 2000-es években értékelte, hogy Orbán elhozta a melegítős gázszerelő barátját a meccsekre a VIP-páholyba, és kifejezetten szeretett vele beszélgetni – mondta a Partizánnak Török Gábor politikai...

Török Gábor: Nincs esély megdönteni a Fidesz uralmát

A politikai elemző szerint Tiborcz István el tudná magát képzelni fontosabb gazdasági pozícióban is, de ennek addig nincs politikai jelentősége, „amíg a király szeme mindenhová belát”.

Török Gábor: Orbán után is lehetne folytatni az orbánizmust

Annyira kiépült a Fidesz hatalomgyára, hogy más is tudná működtetni, ha Orbán átadná. Egy ember van a NER-ben, aki nem csereszabatos.

Török Gábor: Az ellenzék önerőből sohasem fogja legyőzni Orbánt

A Fidesz hatalmát három tényező veszélyeztetheti, például az, ha teljesen félreértelmezi a gazdasági helyzetet. Szerinte Orbán holdudvarán belül rájöttek, hogy forrásokat már leginkább egymástól...

Török Gábor: Dobrev Klára lenne az ideális főpolgármester-jelölt a DK szempontjából

A DK és a Momentum csatározására számít a következő években. Az elemző szerint egyfajta best of kormány állt össze, és csúcsra járatta Orbán a hatalmi politikát.

Török Gábor: Az ellenzéknek a Kutyapárt és a régi Fidesz építkezése lehetne példa

Az elemző szerint az összefogás nem működik, csak akkor van esélye az ellenzéknek, ha felépül egy erős váltópárt a Fidesszel szemben.

Török Gábor: Ennek a választásnak ellenzéki oldalon egy győztese lehet: ez a Mi Hazánk

Munk Veronika és Fábián Tamás jelentkezik a stúdióból, hogy Török Gábor politikai elemzővel és a pártok eredményváró eseményeiről tudósító kollégáinkkal együtt értelmezzék a legfrissebb...

Kövess minket Facebookon is!