Török Gábor

RSS

Török Gábor: Néhány száz szavazaton múlhat majd a választás

A politológus egy friss interjúban azt mondta, szerinte a Mi Hazánk közelebb van a parlamenti küszöbhöz, mint a Kutyapárt.

Török Gábor: Márki-Zay Péter győzelme után a Fidesznek váratlan helyzetekre is fel kell készülnie

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjében egy meglepő győzelem éppúgy ott van a politológus szerint, mint az, hogy végül falnak vezeti az ellenzéket. Rendszerhibának tartja Márki-Zayt.

Török Gábor: Csendes ellenzékváltás történt az előválasztáson

A politológus szerint Lázár János örülhet, hogy megszabadul a helyi riválistól, Márki-Zay Pétertől, aki eddig az ő problémája volt, de mostantól a Fidesz problémája lesz.

Márki-Zay Péter lesz Orbán Viktor kihívója – Élőben értékeljük az eredményeket

Véget ért az előválasztás második fordulója, ahol eldőlt, ki lesz az ellenzéki pártok közös miniszterelnök-jelöltje. Mi lesz a szövetséges ellenzéki pártok között kipattant konfliktusokkal? Hogyan...

Török Gábor az előválasztásról: Az fogja eldönteni a második fordulót, hogy két vagy három jelölt...

A politológus szerint csak akkor van esély rá, hogy ne Dobrev Klára legyen a miniszterelnök-jelölt, ha Karácsony és Márki-Zay megállapodnak a visszalépésről.

Közelebb került az ellenzék a kormányváltáshoz? – Értékeltük az első forduló eredményeit

Lezárult az előválasztás első fordulója, folyamatosan érkeznek az adatok arról, kik lesznek egyéniben a Fidesz kihívói 2022-ben, és kik juthatnak tovább a miniszterelnök-jelölti versenyben. Az...

Török Gábor nem a diktatúrától, inkább a politikai elbutulástól tart

A Fidesz kétharmada szinte elképzelhetetlen, sőt, akár az ellenzék győzelme sem lehetetlen az elemző szerint, aki a kormány leegyszerűsítő emojis kampányát világtrendnek érzi.

Török Gábor: Lánczi András többször is kiemelte Karácsony szerepét a Corvinus képzésének...

Habár Lánczi András korábbi írásában erről nem igazán beszélt: folytatódik a reakcióhullám Karácsony Gergely oktatói éveiről.

Török Gábor szerint az ellenzéknek Karácsonyt és Jakabot kellene összegyúrnia

Nem tudná megtippelni a győztest, de a Fidesz esélyesebb – Török Gábor elemezte a 2022-es választás esélyeit. Az egyfejű sárkány hatékonyabb, mint a többfejű sárkány. Az ellenzék nem nyerhet, de a...

Török Gábor szerint Amerikában nagyon készülhetnek Orbánék ellen

A politikai elemző ezt hallja az amerikai kollégáitól.

Kövess minket Facebookon is!