Osváth Zsolt

RSS

A bulvárplatformos Hajdú Péter szinte végig közéleti kérdésekről beszélgetett Osváth Zsolttal a...

Erre Osváth hívta fel a figyelmet azután, hogy a műsorvezető bulváros mivoltával indokolta meg, miért nem tett fel fontos politikai kérdéseket Varga Juditnak.

Huth Gergely marasztalta, mégse mond fel a Pesti Srácok újságírója

A főszerkesztő szerint Ábrahám „bátor és alapos munkát végzett annak felderítésére, hogy valójában kik jelentenek veszélyt a gyermekekre”.

Eltűnt a Pesti Srácok oldaláról a helyreigazítás, ami miatt felmondott az oldal egyik munkatársa

Ábrahám Róbert rosszul viselte, hogy az Osváth Zsolt lejáratására született anyag miatt helyreigazítást közölt a lap, aminek 24 óráig kellett önállóan elérhetőnek maradnia.

Osváth Zsoltról közölt helyreigazítás miatt felmondott a Pesti Srácok munkatársa, aztán...

Ábrahám Róbert kiakadt azon, hogy Osváth Zsolt meg sem történt pedofilügyének emlegetése miatt helyreigazítást tett közzé volt munkahelye.

Mi történt a 14 éves Osváth Zsolttal, miután szerepelt a Mónika show-ban?

Osváth Zsoltot az intézeti nevelője engedte el a műsorba, mert gyerekként azt remélte, hogy ha apja megígéri neki a tévében, akkor biztos magához fogja venni. A youtuber reagált az elmúlt napok...

A kormánypropaganda egy koholt ügy alapján vádolja pedofíliával Osváth Zsoltot, megérkezett a...

A kormánypropaganda vádjának alapját egy olyan 2020-as videó képezi, amiben a Pesti TV újságírója elismeri, hogy egy kiskorúval akarták csőbe húzni Osváthot.

Ma könnyebb gyerekeket molesztálni, mint adományozni nekik

Miben más egy tüntetés, ha nem politikai pártok szervezik, hanem youtuberek? Pottyondy Edina, Gulyás Márton, Osváth Zsolt, Azahriah és még több ismert netes influenszer szervezett tüntetést a...

Curtis szerint Osváth Zsolt hazudik, ő nem adta a nevét semmilyen tüntetéshez, Osváth nem így...

Csütörtökön sok közéleti szereplő aláírásával támogatta a tartalomgyártók gyerekekért szervezett tüntetését. Az aláírók neve között Curtis is szerepelt, később azt mondta, akarata ellenére.

„A gyerekek ennél jóval többet érdemelnek”

Ilyen se volt még, péntekre Influenszerek és véleményvezérek szerveznek tüntetést a pedofilbotrány miatt. A Telexnek megszólalt a szervezők közül Gulyás Márton, Osváth Zsolt és Bányai Judit is.

Közös tüntetést szervez kilenc tartalomgyártó, köztük Azahriah, Pottyondy Edina és Osváth Zsolt

„Az elmúlt napok történései arra sarkalltak minket, hogy együtt lépjünk ki az online térből” – írták közleményükben.

Kövess minket Facebookon is!