Sváby András lakókocsis, Osváth Zsolt őszinte beszélgetős műsort indít a Viasat3-on

2024. augusztus 26. – 14:47

Másolás

Vágólapra másolva

Több saját gyártású műsorral és görög sorozatokkal rúgja be az őszt a Viasat3, folytatódik az Adom a napom, jön a S.W.A.T. 7. évada is, derül ki a tévé közleményéből.

Sváby András, az ATV műsorvezetője Útközben elmeséled címmel indít 8 részes műsort, amiben lakóautóval visz el egy-egy ismert embert, hogy két napot töltsön velük, kütyü nélkül. A Viasat szerint a műsor a road movie és a talkshow ötvözete lesz, az október 7-én induló műsorban Svábyval kirándul majd Rubint Réka, Kajdi Csaba „Cyla”, Szabó Győző és Szilágyi Liliána is.

Őszinte, „late night” beszélgetős műsort indít Osváth Zsolt, aki Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttalcímmel, ebbenatartalomgyártó két ismert és két civil vendéggel beszélget majd aktuális kérdésekről.

KAPóracímmel indít kötetlen beszélgetős műsort a standupos Kovács András Péter, és folytatódik a Dumaszínház is. Már elindult Geszti Péter Adom a napom című műsorának 4. évada, amiben vendég lesz Thuróczy Szabolcs, Radics Gigi, Kiss Ádám, Majka és Tilla is.

A Viasat3 azt írta, hogy ezeken kívül ősszel több új görög drámasorozat, az amerikai Seal Team és a S.W.A.T. – Különleges egység 7. évada is érkezik a csatornára.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!