Keksz

RSS

Három kekszrecept, egy doboz, megoldás tíz ajándékozásra

Egy délelőtt összerakható ajándékcsomag lehet ebből a háromféle kekszből – mindegyik egyszerű, de a háztartásinál és a mézeskalácsnál több újat tudnak mutatni. Simán meg is lehet őket enni.

Jobb, mint a bolti: háztartási keksz és zabkeksz házilag

Milyen érvek szólnak az angol rostos, egészséges kekszek és a magyar háztartási keksz mellett? Mi a magyar változat roppanásának titka, és mitől lesz finom a zabos angol?

A kekszgyár betonkockájából modern tudásközpont lesz – a győrieknek pedig ma is hiányzik a...

A hajdani kekszgyár robusztus betontornyából építi új campusának toronyházát a győri Széchenyi István Egyetem. A Pilóta keksz kulisszatitkait is felidézzük, és bemutatjuk a vaníliás karika atyját.

Miért vannak apró lyukak a sós kekszben?

Nem dekorációk, sokkal praktikusabb funkciójuk van. Már évszázadokkal ezelőtt kísérleteztek a tökéletes sóskekszrecept kifejlesztésével.

Ezzel a Pilóta keksz recepttel simán kihúzzuk, amíg nem kapható a boltban

Alapanyaghiány miatt egy darabig gyári Pilóta keksz nélkül maradunk, ezért megcsináltuk itthon: vajjal, kakaóval és némi boldog maszatolással végül sokkal jobb lett, mint az igazi.

Elfogyott a Pilóta keksz a boltokból, egy darabig nem is lehet majd kapni

A gyártót tartós alapanyag- és csomagolóhiány sújtja.

Erre a sütire rákattanni olyan, mint először kipróbálni a kemény drogokat

Már Steamen is elérhető a saját magukkal játszó játékok legnagyobb úttörője, a Cookie Clicker. Kipróbáltuk, hogy még mindig olyan addiktív-e, mint volt, és kiderült, hogy azóta még annál is durvább...

Érkezik a mindenmentes-divat az édességek világába is

A hazai édesiparban is hódítanak a cukor-, glutén- vagy laktózmentes termékek. A szektornak bőven vannak nehézségei, de pozitív sztorikat is hallottunk az édességgyártók összejövetelén. Tudták, hogy...

Műanyagszál kerülhetett a Detki biokekszeibe

Ne fogyassza el a június 10-i és július 21-i lejáratú DETKI Bio Babakekszet és Lupilu Bio babakekszet.

Kövess minket Facebookon is!