Visszafogta akkumulátorrendeléseit a Ford, de így is sokat bukik a villanyautókon

Rekordveszteséget produkáltak a cég villanyautói az idei első negyedévben, ezért kénytelen visszafogni korábbi elképzeléseit, és tovább kitartani a belső égésű motorral szerelt modellek mellett.

Krisztina továbbra is lábadozik, az autójának csapódó Mercedes vezetője hamarosan visszakapja a...

Aránytalanul enyhe szankciók, az eltiltottak esélyeit növelő jogi kiskapuk, és az utánképzés, amely a közlekedéspszichológust is megrázza. Kedvenc videóink 2023-ból, negyedik rész.

Mire valók a kis méretű SUV-k, ha terepjárásra nem?

A Ford, a Kia és az Opel népszerű típusaiban minden felbukkan, amit manapság szeretni vagy utálni lehet az új autókban: háromhengeres turbómotorral készültek, elöl kényelmesen lehet velük utazni, de...

Jobb választás az olcsó, családi Dacia, mint a furgonszerű Ford és az egyterű Volkswagen?

Három praktikus, benzines családi autót hasonlítottunk össze, amelyeknek nemcsak az árukban van jelentős különbség, de a praktikumukban és a vezethetőségükben is.

Nem közelítenek az álláspontok az amerikai autóipari dolgozók sztrájkjában

Szeptember közepén kezdődtek a munkabeszüntetések a GM, a Ford és a Stellantis üzemeiben.

Közel 50 év és 22 millió példány után megszűnt a Ford Fiesta

A hetvenes évek eleje óta létező típus utolsó példánya a Ford kölni gyárának szerelőszalagjáról gördült le, de a Fiesta a világ számos pontján nagyon keresett modell volt.

Új korszak a Fordnál a Volkswagen-alapú tömegmodell

Az Explorerből nem készül benzines, hibrid vagy dízelmotoros változat, ott fogják gyártani, ahol eddig a Fiesták készültek, és a Ford nem is tervez olcsó belépőmodellt, mert egyelőre sokba kerül a...

Az Európai Parlament megszavazta az új benzines és dízelmotoros autók betiltását

A rendelkezés 2035-től ellehetetleníti a hagyományos motorral szerelt új autók forgalmazását, a tömeggyártók számára nincs kibúvó.

Visszatér a Ford az F1-be, 2026-tól a Red Bull partnerei lesznek

A világbajnok csapat nagy felhajtást csinált a 2023-as autó bemutatójának, de a Ford-együttműködés volt az igazi lényeg.

Egy ittas sofőr törte össze a parkoló autóját, de a tulajdonos kártérítés helyett csak...

A balesetet okozó Peugeot vezetőjének nem volt kötelező biztosítása, és ittas vezetés miatt indítottak ellene eljárást. Az ügyben vétlen olvasónk közel egy éve várja a 381 ezer forintos kártérítést....

Kövess minket Facebookon is!