Pócs János: Magyar Péter egy idióta. Magyar Péter: Ha valaki az ön mélyenszántó gondolatait meghallgatja, elég gyorsan kiderül, ki a valódi idióta

2024. február 15. – 14:16

Másolás

Vágólapra másolva

„Sok jobboldali, keresztény, konzervatív ember kérdezi tőlem, hogy olvasom-e Magyar Péter írásait, és mit szólok hozzá?” – írta ki közösségi oldalára Pócs János fideszes országgyűlési képviselő.

„A válaszom, hogy igen, olvasom, és egyet is értek az írások utolsó mondataival: »Ne féljetek!«.” (Magyar Péter napok óta „neféljetek” hashtaggel zárja bejegyzéseit.)

És miért ne?

Pócs János szerint azért, mert

„Ő csak egy idióta, aki reflektorfényt akart. Ő Simicska 2 akart lenni, de pár nap alatt nevetségessé és hiteltelenné vált”.

Pócs bejegyzését Magyar Péter sem hagyta szó nélkül, az egyik hozzászólásban azt írta:

„Képviselő Úr, ha az Ön eddigi munkásságát valaki megkapargatja és a mélyenszántó gondolatait meghallgatja, akkor elég gyorsan kiderül, hogy ki is a valódi idióta. A megafonba talán beférne”.

Amire Pócs azt válaszolta:

„Péter: Én hallgatok Rád! NEM FÉLEK! :D :D :D”

Erre is érkezett egy válasz Magyartól: „Ezt eddig is láttuk. Kérdés, hogy mások is így vannak-e ezzel képviselő úr környezetében.”

Forrás: Pócs János hivatalos Facebook-oldala
Forrás: Pócs János hivatalos Facebook-oldala

Varga Judit exférje és a Fidesz megmondóemberei között napok óta megy az adok-kapok, miután Magyar – aki régóta a legfelsőbb kormányzati körökben mozog, és kiterjedt fideszes kapcsolatrendszere van – a hétvégén arról beszélt a közösségi médiában, hogy lemond a kormányközeli cégekben betöltött feladatairól, így a kisebb részben állami tulajdonban álló MBH-s felügyelőbizottsági tagságáról is. Magyar a hétvégén hosszú interjút adott a Partizánnak, ahol kiteregette a NER szennyesét. Az interjúban betekintést adott a rogáni boszorkánykonyha működésébe is, erről itt írtunk bővebben. De azóta sem maradt csöndben, beleszállt a róla szóló cikket utólag cenzúrázó Indexbe és Tiborcz Istvánba is, és megy az vita közte és a Nemzetgazdasági Minisztérium között is. A Tiborcz István szállodáiról tett kijelentéseit ebben a cikkben, a Diákhitel Központ többszörösen túlárazott szerződéseiről tett megjegyzéseit pedig ebben a cikkben boncolgattuk. Magyar ellen megafonos lejárató kampány is indult, amire két rövid történettel reagált – ezekről itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!