Magyar Péter Tiborcz Istvánba is beleszállt

2024. február 13. – 09:23

Másolás

Vágólapra másolva

Kedves István, Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

– írta a Facebookon Magyar Péter, Varga Judit volt férje, aki a volt igazságügyi miniszter és Novák Katalin államfő szombati lemondása óta többször is kritizálta a kormányt és a NER-t.

Magyar a posztjában egyértelműen Tiborcz Istvánra, a miniszterelnök vejére utal, aki decemberben szállt be a Waberer’sbe. Magyar azt is kérdezi Tiborcztól, hogy mi a titka és mi a célja. A Diákhitel Központ volt igazgatója Rogán Antal propagandaminiszternek is üzent, tőle azt kérdezte, hogy miért hallgat.

Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje szombaton bejelentette, hogy lemond minden állami társaságban betöltött pozíciójáról, a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt.-ben viselt felügyelőbizottsági (fb) tagságáról, és lényegében kicsekkolt a NER-ből, azóta pedig a Facebook-oldalán keményen beolvas Rogán Antalnak és a fideszes oligarcháknak. A Partizánnak adott interjújában arról beszélt, hogy Rogán a kormány Richelieu-je, és szerinte le kellene mondania.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!