Az Oppenheimer lenyomta a Barbie-filmet a Google kereséseiben itthon, Azahriah meg mindenkit

2023. december 11. – 12:21

Az Oppenheimer lenyomta a Barbie-filmet a Google kereséseiben itthon, Azahriah meg mindenkit
Azahriah – Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Idén is közzétette az év kereséseit a Google, a magyarországi toplisták alapján a hírességek között legtöbbször Azahriah nevére kerestek rá, de szorosan követi őt a listán Eszenyi Enikő, a Vígszínház volt igazgatója, a harmadik helyen pedig a Nagy Ő című műsorból megismert Jákob Zoltán milliárdos. A már meghalt hírességek közül Suhajda Szilárd hegymászó, Matthew Perry, a Jóbarátok színésze és Vágó István nevére kerestek a legtöbbször. A filmek között az Oppenheimer lenyomta a Barbie-t, de felfért mögéjük a harmadik helyre az Avatar 2 is.

A legkeresettebb sorozat a Wednesday volt, ezt követi a Ginny és Georgia és a Hazatalálsz. Tévéműsorok között két RTL-es és egy TV2-s műsorra kerestek a legtöbbször, ezen a listán a vasárnap véget ért Sztárbox nyert, ezt követi a Nyerő Páros celebreality, majd a harmadik helyen a Power of Love TV2. A legnépszerűbb sportesemény az atlétikai-vb és foci-Eb selejtezői voltak, utóbbi esetén a Szerbia és a Bulgária ellen játszott meccsek eredményei érdekelték leginkább a magyarokat.

Kütyük között az iPhone, videójátékok között a Stumble Guys és a Hogwarts Legacy tarolt. Gasztróban két kivétellel a gombáké volt idén a főszerep, csak az almás pite tudta megközelíteni a divatos őzlábgombát, ami iránt a legnagyobb volt az érdeklődés.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!