Lovas Gergő

RSS

Így néz ki, amikor megbillen a Balaton vize

Balatonfenyvesnél kilátszott a tó medre. 76 centis volt a kilengés csütörtök délután.

Moszkva tíz napra bezár a járvány miatt

Közben az orosz egészségügyi minisztérium egyhetes tanítási szünetet javasol.

Kánikulában is ciccenhet a sör: leteszteltük 2021 nyári söreit

Kamu trópusi ízektől a cefreszagig: a nagyüzemitől és kisüzemiig megnéztük, milyen nyári sörökkel és seltzerekkel támadtak az idei nyáron a főzdék.

Egy megbokrosodott ló, az utolsó nyálminta és egy fejrúgás – így éltük meg az olimpia ötszázadik napját

Az olimpia pénteki napján volt minden: magyar érmek, engedetlen ló, hihetetlent hajrázó olasz sprinter, nagyokat mondó NOB-elnök és egy sokakat meglepő szám. De mi maradt meg az olimpiát tudósító telexeseknek mindebből? Összefoglaló.

Simone Biles újabb döntőtől lépett vissza az olimpián

A négyszeres olimpiai bajnok amerikai tornász a talaj döntőjét sem vállalja.

Az összes vasárnapi magyar eredmény az olimpiáról egy helyen

Az atlétikán kívül asztaliteniszben, vízilabdában és vitorlázásban van magyar érdekeltség.

Jamaica tarolt női 100 méteren az olimpián: mindhárom érmet elvitték a sprintereik

Egy új olimpiai rekord is született a döntőben. A 4x400-as vegyesváltóban meglepetésre a lengyelek nyertek. Diszkoszvetésben két svéd a dobogón.

A női kézisek harmadik mérkőzésüket is elvesztették az olimpián, 38 gólt kaptak az oroszoktól

A magyarok védekezése totálisan szétesett az oroszok ellen, emiatt már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A vége 38-31-es vereség.

Kizárták a magyar 4x200-as gyorsváltót az úszóknál

Valószínűleg egy rosszul sikerült váltás miatt. Kapás az 5. idővel elődöntős 200 pillangón.

A hegyikerékpáros Vas Kata Blanka negyedik helyen végzett az olimpián

Minden idők legjobb magyar hegyikerékpáros eredményét érte el a 19 éves bringás.

Tokiói olimpia: az összes keddi magyar eredmény egy helyen

Három magyar úszó került döntőbe, a női kézisek csúnya vereségbe szaladtak bele, női triatlonban az eddigi legjobb magyar eredmény született.

TelexSport élő: értékeltük a magyar úszók olimpiai teljesítményét

A tokiói olimpián az úszók is elkezdték a szereplést, úgyhogy Petrov Iván úszóedzővel beszélünk az eddigi teljesítményekről, a körülményekről, és helyszíni tudósítónk, Ághassi Attila is bejelentkezik a helyszínről.

Szilágyi Áron történelmi aranya, zűrzavar a hegyen és egy 17 éves magyar döntős

Szuperteljesítménnyel nyerte pályafutása harmadik aranyérmét a magyar vívólegenda, miközben egy másik magyarral furcsaságok történtek egy emelkedőn. Három úszónk is döntőbe úszott, és egy 12 éves asztaliteniszezőre is felfigyelt a világ. Ez volt az olimpia második napja.

Szilágyi Áron olimpiai döntős, az aranyéremért vívhat

Egész nap magabiztosan menetelt előre, és már biztosan érmes. Az elődöntőben 15-13-ra verte grúz ellenfelét, a döntő szombat délután negyed háromkor kezdődik.

Tizenhét újabb koronavírusos esetet regisztráltak az olimpián

Egy holland evezős verseny után adott pozitív mintát.

TelexSport: milyen Európa-bajnokság volt ez?

Tizenegyespárbaj után Olaszország nyerte az Európa-bajnokság döntőjét vasárnap éjjel, mi pedig megpróbáltuk felidézni és értékelni mindazt, amit az idei Európa-bajnokságon láttunk a csapatoktól. Vendégünk Nagy Ervin színész volt.

Megrendeztük a szupertévék világbajnoki négyes döntőjét

Több hétig nyüstöltük négy gyártó tévéjét OLED-től QLED-ig, 400 ezer forinttól másfél millióig. Végtelenül járattuk a liftzenés videókat 4K-ban és 8K-ban, néztünk meccseket, volt horrorhangulat, vibráló színek és napelemes távirányító is. De hogy jön ehhez az egészhez Gyurcsány Ferenc?

TelexSport élő: már csak négy csapat maradt az Eb-n!

Szabó Benedek zenésszel vesszük sorra az Európa-bajnokságon látottakat, és megpróbáljuk kitalálni azt is, hogy ki nyerheti meg a tornát. De mi lesz a belgákkal?

Dánia átverekedte magát a cseheken, már elődöntős az Eb-n

A negyeddöntőben 2-1-re nyertek a dánok, és bár az első félidő után úgy tűnt, nagyon simán meglesz a győzelem, a szünet után Csehország összekapta magát, és megszorongatta az ellenfelét. Dánia 1992 óta nem járt az elődöntőben.

TelexSport élő: rákapcsolt a foci-Eb: mi is nekiugrottunk a negyeddöntőknek!

Sajó Dávid és Hrutka János meghívott vendégükkel, Puskás Petivel beszélték ki az Európa-bajnokságon látottakat a TelexSport élő adásában. Terítéken a nyolcaddöntő legőrültebb meccsei, a torna leghíresebb szurkolója, na meg az, hogy mit várhatunk a negyeddöntőktől.

Anglia felőrölte a németeket: 2-0-val negyeddöntős az Európa-bajnokságon

Egészen a hajráig Németország volt a meggyőzőbb a nyolcaddöntős meccsen, aztán jött Sterling és Kane, és a legjobb nyolcba lőtték csapatukat. A magyarok csoportjából továbbjutott válogatottak mind kiestek a nyolcaddöntőben.

TelexSport élő: kitárgyaltuk a hihetetlen magyar-német Eb-meccset

A magyar futballválogatott lejátszotta utolsó csoportmérkőzését az Európa-bajnokságon, és egy érzelmi hullámvasúttal felérő mérkőzéssel búcsúzott a németek ellen. A TelexSport élő adásában értékeltük a magyar csapat teljesítményét, de beszéltünk a nyolcaddöntőkről is.

TelexSport élő: kitárgyaltuk, amit a magyar-francián láttunk

A magyar futballválogatott lejátszotta második Eb-meccsét, a világbajnok Franciaország ellen összejött a bravúr: az 1-1-es döntetlennel pontot szereztünk. Átvettük, mi minden történt a mérkőzésen.

A walesiek a 95. percben csináltak hülyét a törökökből

2-0-ra nyertek, Bale büntetőt hagyott ki, de a végén mégis az ő megmozdulásáról szólt minden. Törökország két meccs után nullapontos.

TelexSport: élőben tárgyaltuk ki a magyar–portugál Eb-meccset

Lejátszotta első mérkőzését a magyar válogatott az Európa-bajnokságon, Portugália volt az ellenfél. Élő műsorunkban elemezzük a látottakat.

Életmentő beavatkozás után stabilizálták a pályán összeesett Eriksen állapotát

A dán válogatott legnagyobb sztárja az első félidő vége előtt esett össze a finnek elleni Eb-meccsen. A környékén állók rögtön jelezték, hogy baj van. A pályán életmentő beavatkozást hajtották végre, később stabilizálták az állapotát, és kórházba szállították. A dán futballszövetség szerint már eszméleténél van, a meccset lejátszották.

TelexSport élő: ki nyeri az Eb-t? Megeszik-e a nagycsapatok a magyar válogatottat? Mire megyünk Szoboszlai nélkül?

Az Európa-bajnokság nyitónapján elindítjuk élő műsorsorozatunkat, a Telexsportot. Az első adásban Sajó Dávid beszélget Hrutka Jánossal, a Telex szakértőjével és meghívott vendégükkel, Thuróczy Szabolccsal.