Lengyel-Szabó Péter
Lengyel-Szabó Péter

RSS

A Kreml szerint elfogadhatatlan, ahogy a Nyugat Navalnij halálára reagált

De ezek a visszataszító kijelentések nem fognak kárt tenni Vlagyimir Putyinban, és Navalnij halálának kivizsgálása az orosz törvényeknek megfelelően fog lezajlani, mondta a szóvivő.

Megkezdődött a gimnáziumi késelés tárgyalása, a vádlott nem ismerte el a bűnösségét

A vád szerint 2022 őszén B. Bertold kijelentette, hogy gyilkos akar lenni, majd többször is megszúrta osztálytársát, akinek hónapokig tartott a felépülése.

Itt az ideje, hogy eldöntsd, melyik oldalon állsz – üzeni Ungár Péternek a Párbeszéd friss...

Barabás Richárd vitára hívja az LMP társelnökét, mert nem érti, miért kereste meg Vitézy Dávidot, és miért támadja Közép-Európa egyetlen zöld főpolgármesterét a fideszes propaganda módszereivel.

Már fel is jelentették Márki-Zay Pétert, miután arról beszélt a kampánynyitóján, hogy kik félnek...

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint recseg-ropog a rendszer. Közösség elleni uszítás bűntett gyanújával jelentették fel.

A kegyelmi botrány, sorsfordító választások és a brüsszeli műhús – a beszéd legfontosabb...

A miniszterelnök szerint 2024 nem is kezdődhetett volna rosszabbul, de a lemondott Novák Katalin és Varga Judit kisujjában is több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve....

Demeter Szilárd szerint amit az ellenzék most művel, az politikai pedofília, és olyanok, mint a...

A PIM főigazgatója azt írta cikkében, hogy Novák a lemondásával csak még inkább erősítette benne a hitelességét, a balliberális ellenzék pedig akkor lesz elégedett, ha az utolsó nemzeti érzelmű,...

„Én ezt a nőt eleve nem tartottam semmire” – videó a Novák Katalin elleni tüntetésről

A tüntetők szerint ebben az ügyben sok bűnös van, Novák Katalinnak és Varga Juditnak pedig le kellene mondania. A Momentum tüntetést szervezett a Sándor-palotához a köztársasági elnök kegyelmi...

Novák Katalin kegyelmi döntése miatt tüntetnek péntek délután a Belügyminisztériumnál és a Várban

A Momentum és civil szervezetek tiltakoznak amiatt, hogy a pedofilügyben kényszerítésért elítélt K. Endre elnöki kegyelmet kapott.

Az Origo megírta úgy Orbán bejelentését, hogy nincs benne se Novák neve, se a konkrét pedofilügy

Aki az Origóból tájékozódik, nehezen tudja meg, hogy Novák Katalin elnöki kegyelmet adott K. Endrének, és erre reagált a miniszterelnök.

Egy percig sem érezhetik, hogy félek tőlük – interjú Ács Dániellel

Az ellene elköltött közpénz okozott neki lelkiismeret-furdalást, az államot már sokszor ellenségnek tartja, a kultúrához és az emberekhez viszont egyre jobban kötődik. Vicces videókról, komoly...

Kövess minket Facebookon is!