Olimpia, Soros, őfelsége ellenzéke – erős idézetek Magyar Péter telexes interjújából

EU-s forrásokról, kivagyi fideszes stílusról, a hiányzó budapesti gyaloghídról is beszélt a vágatlan interjúban. 7 kiemelt téma a 73 perces interjúból.

1200 vonat, 16,5 kilométer pálya, 300 ezer bábu – ez a világ legnagyobb modellvasútrendszere

Gerrit Braun és ikertestvére 24 éve kezdte el építeni a Miniatur Wunderland nevű terepasztalt, ami mára Hamburg egyik látványossága lett.

A jövőkutató azt ajánlja, ne engedjük a Meta mesterséges intelligenciájának, hogy a mi adatainkat...

Keleti Arthur szerint akkor jönnénk rá, mire képesek az MI-k, ha engednénk őket egymással is kommunikálni. De pont ez lenne a veszélyes is.

Dobrev Klára: Az a politika, amit mi képviselünk, egyre erősebb

Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője volt az ATV vendége. Szóba került Sulyok Tamás földügye, az, hogy miért épp most jöttek elő vele, és hogy nem aggódik-e Magyar Péter előretörése miatt.

Karácsony: Voltak hibáink, de sokkal jobban nem tudtuk volna csinálni

Milyen eredményeket ért el, és mik a legfájóbb be nem teljesített ígéretei az elmúlt öt évből? Milyen a kapcsolata a kormánnyal, a DK-val, Vitézyvel, és hogyan képzeli el a főváros irányíthatóságát...

Török Gábor: Magyar Péternek nem együttműködnie kell a baloldallal, hanem megsemmisítenie, ha...

Orbán mennyire tudta felvenni a ritmust a kegyelmi ügy után? 1,5 millió szavazót mért a Závecz a Tiszának, de kerülhetnek még közelebb a Fideszhez? Mi következik abból, ha a Tisza lenyomja a DK-t?...

Vitézy Dávid: Budapest ma lemaradó pályán van

A főpolgármester-jelöltet kérdeztük a Fidesszel való viszonyáról, az ellenzéki együttműködésről és budapesti fejlesztési terveiről is. Élő választási műsor a Telexen.

A bécsi hotel, ahol szinte csak menekültek dolgoznak

A Magdas Hotelben 16 különböző országból érkező ember kapott munkát.

MZP: Ha most le lehetne váltani Orbánt, mindenkinek azt mondanám, szavazzon Magyar Péterre

A Telex választási műsorában Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció alelnöke, Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt vezetője és László...

Túl sok a turista, elegük lett a Kanári-szigetek lakóinak

Elégedetlenek a munkalehetőségeikkel, a lakhatásukkal, miközben annyi turista érkezik a 2,2 milliós szigetekre, mint a 9,7 milliós Magyarországra.

Kövess minket Facebookon is!