Videó

RSS

L. Simon rácsodálkozott a melegellenes törvényre, amit megszavazott

L. Simon László szerint fontos kérdés ma, hogy hol teszünk különbséget a cenzúra és a korhatár között. Azt mondta, ő betartotta a törvényt, csak máshogy értelmezte, mint Csák János.

Ritka alkalom a Parlamentben: Rogán Antalt kérdeztük

A miniszter szerint a Telex kormányellenes, a Fidesznek pedig nincs médiája. A propagandaminisztert idegen érdekekről, szerkesztői eligazításokról, kritikus sajtóról és arról is kérdeztük, mikor ad...

Orbán: Hazugságban nem lehet élni, mert az ember belebetegszik

Ma Magyarország az európai emberek hangja – mondta Orbán Viktor a Századvég szuverenitásvédelmi konferenciáján. A miniszterelnök szerint az itthoni politikai rendszer jóval demokratikusabb, mint a...

Gulyás Gergely az L. Simon-ügyről: Orbán Balázs nagykorú

Gulyás nagyra tartja a Nemzeti Múzeum volt igazgatóját, de szerinte Csák János jól döntött, hogy kirúgta. A kifogásolt fotókiállítással ugyanakkor Orbán Balázsnak nem volt baja.

A kibuc, ahol családokat mészárolt le a Hamász

Kfar Aza minden hatodik lakóját megölhették, az izraeli hadsereg emberei összeégett családokat, brutálisan legyilkolt gyerekeket találtak. Helyszíni videóriport.

Öt fontos idézet Görög Zita telexes interjújából

Családon belüli alkoholizmusról, dubajozó magyar lányokról, celebeskedő prostituáltakról és karitatív tevékenységéről is kérdeztük a modell-műsorvezetőt.

Először őszintén dubajozó lányokról és családon belüli alkoholizmusról – interjú Görög Zitával

25 éve küzd az édesapjáért, első párizsi munkája idején napokra bezárták, Dubajban pedig pánikrohamot kapott. A Most jövök új részében Görög Zitát celebeskedő prostituáltakról, televíziós...

Gyíkemberek, gázai magyar túszok és Putyin feneke – így vitáztak Orbánnal a parlamentben

De a magyarországi vendégmunkások, Izrael Hamász elleni háborúja és L. Simon László kirúgása is előkerült a parlamentben az azonnali kérdések órájában. Válogatás a vita legjobb pillanataiból.

Kegyetlenül elbuktunk a NAGY SÖRFELISMERÉS teszten

Mindenkinek van kedvenc söre, meg olyan is, amit utál. De ha csak az ízükről kellene felismerni őket, az is vajon sikerülne? Tíz ismert sört kóstoltunk végig egy vakteszten.

Veszélyben a sajtó

Hogy mi vár a kritikus, hatalomtól független sajtóra, még nem tudjuk, de ne legyenek illúzióink.

Kövess minket Facebookon is!