Videó

RSS

Szijjártó: Az, hogy jöhetnek vendégmunkások az országba, a magyar munkahelyek megvédéséről szól

Az esztergomi MCC-feszt után csíptük el a külügyminisztert, aki bár nagyon nem akart nyilatkozni, végül mégis kötélnek állt. Vágatlan interjú Kocsis Máté beszólásáról, oroszbarátságról,...

Örülök, hogy a Viktorkánk szereti a magyar labdarúgást

Vannak, akik örülnének neki, ha politika nélkül szurkolhatnának a Ferencvárosnak. A feröeriek elleni kudarc után kérdeztük a Ferencváros szurkolóit, hogyan állnak most a csapathoz.

Fideszes megfejtések az inflációról: energiafüggőség, kommunizmus, Trianon

Tusványoson vezető kormánypárti politikusok segítségével próbáltunk utánajárni, hogy lehet itthon jóval magasabb az infláció, mint bárhol máshol Európában. Meglepő magyarázatokat is hallottunk. Videó.

A babaváró azt jelenti, hogy BA-BA

Messze még a kívánt termékenységi ráta, jó lenne valahogy elérni, hogy a magyar nők fiatalabb korukban szüljenek. Videó Tusványosról.

Orbán Tusványoson: Szoboszlai a király, a felvidéki magyarok pedig szedjék össze magukat – Videós...

A miniszterelnök tüntető román nacionalisták között érkezett Tusványosra, ahol a román külügy elvárásairól, a tyúkká váló DK-sokról, és a saját képességeiről is beszélt.

Semjén Zsolt a meleg barátainak is elmondja, hogy amit tesznek, az bűn

A miniszterelnök-helyettest a könyvek fóliázásáról, a melegházasság növekvő elfogadottságáról és arról is kérdeztük, milyen a kapcsolata a meleg barátaival. Videó Tusványosról.

Maruzsa a kiszivárgott levelezésről: Viccelődtünk

Boldog az az ország, ahol ez a legfontosabb politikai ügy – mondta kérdésünkre a köznevelési államtitkár Tusványoson. Szerinte egymás között viccelődtek, egyébként pedig mindig igazat mondanak. Videó.

Fideszesek Szájer visszatéréséről: Elképzelhető, kiváló ember, megbűnhődött, bocsánatot kért,...

Miután Deutsch Tamás bedobta Szájer József nevét, rákérdeztünk a vezető fideszeseknél, hogy komolyan visszatérhet-e az ereszcsatornás botrány után a politikába. A válasz: igen. Videó Tusványosról.

Ritka pillanat: Kocsis Máté a kameránk előtt szólt be Szijjártónak

Egy délután alatt körbecáfolták egymást a vezető fideszesek Tusványoson. A téma még mindig a svédek csatlakozása a NATO-hoz. Videó.

Orbán Balázs: Szeretem az Origót

A miniszterelnök politikai igazgatója szerint az Origo a médiatörténeti helyreigazítása után is hiteles, a Libri felvásárlásában pedig nincsen politika.

Kövess minket Facebookon is!