Több napos túra

RSS

Ahol az El Camino keresztezi a zombiapokalipszis országútját

A leselejtezett, világvége-hangulatú völgyhidat nem bontották el, és igaz, hogy hivatalosan kevésbé ajánlják, de a vándorok átsétálhatnak rajta, egy órát és sok szintkülönbséget megtakarítva.

Keresztültekerte Iránt egy magyar bringás a klasszikus perzsa útvonalon

Az 1350 kilométeres út hőségben, magas hegyeken, sivatagon át vezetett, az irániak pedig meglepően vendégszeretőnek bizonyultak.

A sarkköri vacsorán előfordul, hogy a rénszarvas belenéz a levesbe

Folytatódik a túra a Svéd Lappföldön tekergő Kungsledenen. Találkozás minden lében kanál rénszarvasokkal, fej nélküli nyuszi az út mellett, majd megérkezés egy faluba, ahol a lakosok száma...

Misztikus ködből előbukkanó rénszarvasok Európa utolsó megmaradt vadonjában

Rénszarvasok, tavak, záporok és lenyűgözően szép táj meditatív ismétlődése 470 kilométeren: ez a svédek Kéktúrája, a Kungsleden. De itt nagyon-nagyon sokat tudsz úgy gyalogolni, hogy ne láss...

A Börzsöny legderűsebb gerince, ahol mindig hűvös-szellős az idő

A Kéktúra-szakasz, ahol több a turistaház, mint a település, és egy 15 millió éves kráterperem közelében megtaláljuk Dr. Bubó fáját.

Kéktúra az ország egyik legnagyobb függőhídján át a Nyugat-Cserhátban

Rákóczi törökmogyorója, Werbőczy gúlája, kísérteties vadászház az erdő közepén: Becskétől Nógrádig túrázunk végig az olvasóval a kéktúrázás napján.

Sziklabudi, csigaház-vár és megvilágosodás: kéktúra a Kelet-Cserhát dombjain

A 74 kilométeres úton kiderül, mi a kilátóban alvás legnagyobb veszélye, mekkora fa kezet épített a fanyűvő, és mi a meditáció és a térerő közös halmaza.

Tízéves maláj fiú volt a mecseki Fjällräven Vándortúra sztárja

A Mecsek legszebb részein kanyargó 74 kilométeres útvonalat több mint 120 túrázó járta végig a négynapos vándortúrán.

Megnéztük, mit láthatott a világból Atlasz, aki a vállán tartotta az égboltot

Marrákes, óceán, berber falvak: felmásztunk a Hegyek Hegyére Marokkóban, hogy egy rövid ideig levegyük Atlasz válláról a terhet.

A magyar farkasember földjén jártunk

Az első magyar vándortúra pont a putnoki fenevad sírja mellett halad el a Szörnyű-völgyben. Öt nap gyaloglás Borsod ismeretlenebb oldalán.

Kövess minket Facebookon is!