Pécs

RSS

Az ellenzéknek a sorait kell rendeznie, a Fidesz még keresi a polgármesterjelöltjét Pécsen

A jelenlegi városvezető, Péterffy Attila újrázni szeretne, de a korábbi szövetségesek közül sokakat pótolni kell. A Fidesz jelöltválasztását közvélemény-kutatás segítheti.

Szabályos beszerzés után inkább egy másik szereplővel kötött szerződést a pécsi önkormányzati cég

A döntés még a Pécsi Vagyonhasznosító volt gazdasági vezetője szerint is „érthetetlen volt”. Pláne, hogy végül át se vették a versenyen kívül kiválasztott vállalkozás fejlesztéseit. A koronatanú...

Egyetemi matek sem mindig elég az elméleti alapjai megértéséhez, mégis az ötévesek a legjobbak benne

Társasozás a Möbius-síkon: pécsi matematikus ötletéből készült kártyajáték indul a világ meghódítására. A Møbee olyan, mintha a népszerű Dobble kapna még egy dimenziót.

Ki kellett üríteni egy pécsi tízemeletest, mert robbantással fenyegetőzött egy nő

A TEK ment be a lakásba, aztán mentő vitte el a nőt.

Őrizetbe vették a Pécsen meghalt hároméves kisfiú szüleit

Az anya súlyosan bántalmazta a gyerekét, az élettársa látta, hogy a kisfiú segítségre szorul, mégsem hívott hozzá mentőt.

Egy működő demokráciának része kell hogy legyen a független civil szektor

A Demokrácia (vissza)építése névvel kétnapos nemzetközi konferenciát szerveztek Pécsen a civileknek és a támogatóiknak. Szerintük a társadalmi és jogi környezet lehangoló, de azért még...

A HírTv tudósítója a pécsi Pride-ok Paganinije

„Több a rendőr, mint a felvonuló” – évek óta talán ez az egyik kulcsmondat a Fidesz-közeli médiában a pécsi Pride-okról, de a HírTv pécsi tudósítója művészi szintre emelte a műfajt.

„Miért fektet bárki a gyűlöletébe annyi energiát, hogy a saját boldogságára már ne is jusson?”

Harmadszor rendeztek Pécsen meleg büszkeség felvonulást, amin több Magyarországon állomásozó diplomata is megjelent, köztük Désirée Bonis holland és David Pressman amerikai nagykövet.

Pressman: Nagyon veszélyes azt sugallni, hogy a magyarországi politikát külföldi hatalmak akarják...

Az amerikai nagykövet Pécsen nyilatkozott a Telexnek a kormánypártok által tervezett szuverenitásvédelmi törvénycsomagról.

Kövess minket Facebookon is!