Oltási rend

RSS

Soron kívül szeretnék beoltatni a lelkészeket az egyházak

Pintér Sándor belügyminisztert kérték, hogy a pedagógusokhoz hasonlóan a lelkészeket is vegyék előre, mert veszélyeztetett munkát végeznek.

A háziorvosok megkapták a praxisukhoz tartozó, oltásra regisztráltak teljes névsorát

A háziorvosok mostantól maguk dönthetik el, hogyan osztják be az oltásra váró betegeket, ehhez a névsor mellé szakmai útmutatót is kaptak.

A volt perui elnök már októberben, soron kívül megkapta a koronavírus elleni védőoltást

Több miniszter is az oltási program kezdete előtt jutott hozzá a kínai vakcinához.

Felborult az oltási terv? Oltanak 35 évest, 85 évest, de 65 évest nem – infografikánkon megnézheti, mi történik

Sokakat összezavarhatott, hogy a 80-90 évesek után elkezdtek 30-40 éves krónikus betegeket is oltani, miközben a 60-74 éves korosztály nagy részének egyelőre még várnia kell a vakcinára. Melegítse be az ujjait, mert lesz mit görgetni.

Napi félmillió embert is oltanának az oltási terv szerint

A 444.hu megismerte a program eddig nyilvánosságra nem került részeit, így kiszámolhatóvá vált, nagyjából mikor, ki juthat vakcinához.

Előrébb kerülhetnek a dohányosok az amerikai oltási rendben

A dohányzás növeli a koronavírus kockázatát, New Jersey-ben már hivatalosan is előreveszik a dohányosokat az oltásoknál, az idősebbekkel együtt.

RTL: Jogosulatlanok is kaphattak koronavírus elleni oltást

A csatorna híradójával azt közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy szankcionálni fogják az illetékes hatóságok, ha valaki jogosulatlanul kapja meg a védőoltást.

Indonézia unortodox oltási renddel indul hadba a járvány ellen

Az országban a munkaképes felnőtteket előbb oltják, mint az időseket, gyorsabb immunizálást és nagyobb gazdasági hatást remélve.

Nyilvános a terv, hogy milyen sorrendben történnének az oltások

Az egészségügyi dolgozók után a szociális intézmények dolgozói és ellátottjai jönnek, őket követik a 60 évnél idősebbek.