Olcsó

RSS

Ugyanazt vettük, mint egy éve, jóval olcsóbb lett a nagybevásárlásunk

Jól látjuk, hogy egyre kisebb a számla a hétvégi bevásárláskor, vagy csak hozzászoktunk a drágasághoz? Hogy kiderítsük, elmentünk a Lidlbe, és megvettük pont ugyanazt, mint egy éve. Miközben még...

Hűtőmaradékok csinos rendben: így készül a bibimbap

Zöldségek, maradék rizs, különböző állagok és egy nagyon csípős szósz adja a kereteit ennek a koreai ételnek, amelyet most a praktikum és a spórolás jegyében vettünk elő.

Menő japán gyorsétel pár elérhető alapanyagból, olcsón

Lehet-e fejenként 600 forintból érdekes, izgalmas és mégis laktató ételeket készíteni? Ezt a kihívást ugorja meg remekül ez a magyar valóságra optimalizált okonomijaki.

Olcsó és szuper alapanyagok: így lesz sült céklából sokféle finom étel

A cékla még mindig egy olcsó, szezonális, helyi és millióféleképpen variálható zöldség, most túróval és dióval, sütve esszük.

Insta-kompatibilis, egészséges és finom fogás adagonként 400 forintból

Kihozható-e egy szezonális, vega, divatos, szép és izgalmas étel adagonként ennyiből? Simán, ráadásul a csípős sült répa sűrű joghurttal olyan lesz a zöldség, amilyennek még nem ettük.

Olcsó és jó ételek: a káposztás tészta

Lehet egyáltalán a mai árak mellett háromszáz forintból ebédet készíteni? Simán, és még jó is lesz, csak egy kis idő és türelem kell hozzá.

Megpróbáltuk beutazni Németországot 9 euróból. Nem kellett volna

Idén nyáron 9 euróba kerül a komplett német tömegközlekedésre szóló bérlet, mi pedig kipróbáltuk, be lehet-e utazni ezzel a jeggyel az országot. Röviden: nem lehet, de ezer más dologra nagyon jó a...

Íme a legolcsóbb új autók 2021-ben – plusz egy meglepetés-hiányzó

Hárommillió forint alatt szinte lehetetlen, de négymillió alatt sem könnyű már új autót vásárolni. A Telex és az Alapjárat.hu utánajárt, miből lehet most válogatni, ha az ár a fő szempont. Régebben...

Kövess minket Facebookon is!