Így lesz finom az újramelegített ételmaradék

Megmaradt három szelet pizza, mit tegyek? Megegyem hidegen vagy megmikrózzam? Két szörnyű döntés között dilemmázva lehet találni egy harmadik, élhetőt is, nemcsak a pizza, minden ételmaradék esetében.

Elronthatatlan receptek: a roppanós, mégis lágy bundás kenyér

Milyen kenyérből a legjobb? Mi az ideális arány, hőfok, eszköz? Főzőiskolánk mai leckéje a méltatlanul mellőzött és lenézett bundás kenyérről szól, ami ebédnek is ideális.

Így lesz szexi a száraz kenyér

Levesek, saláták, édességek: egy jó kenyérféle sosem kerülhet a kukába, mert bármi és minden lehet belőle, márpedig pazarolni 2022-ben luxus. De mi az a lönye?

Egy kis zsírtól minden jobb lesz – karácsonyi zsírmaradékokból szilveszteri borkorcsolyák

Az omlós tészta rétegesebb, a krumpli ropogósabb, a pástétomok elegánsabbak lesznek tőle, a szilvalekvár pedig egyenesen imádja a kacsazsírt. Segítő zsírok szilveszter elé és közben.

Semmit nem dobunk ki: hús, krumpli-, és sütimaradékok újjászületése karácsony után

A krumplimaradékból gofri, a mézeskalácsból szuperkeksz, a húsból saláta lesz, de még a másnapos rántott hús is új ruhát kap.

A maradékfeldolgozás és a hortobágyi palacsinta

Csak attól függ, milyen szűrőn keresztül nézünk rá, hogy az ételmaradékok felhasználása menőség vagy szomorú szükség: a kapcsolódó ellentmondásokat pedig híven tükrözi emblematikus ételünk, a húsos...

Az app, amivel eszel, spórolsz és ételt is mentesz

Bemutatunk egy magyar fejlesztésű platformot, amivel ahelyett, hogy a vendéglők kidobnák a megmaradt ételüket, te veheted meg, ráadásul olcsóbban.

Kövess minket Facebookon is!