Konzerv
Paradicsombefőzés halálos kínok nélkül, egyszerűen
2023. augusztus 31. – 11:52 - Ács Bori
Egyetlen tepsiben, macerás passzírozás nélkül, egyszerűbb héjazós trükkökkel készül a legemberbarátabb paradicsombefőtt.
Az élelmiszeripar nem a nagymamánk, aki sütögeti a rántott húst
2023. május 9. – 15:00 - Ács Bori
A konzervek, készételek és -italok mind ugyanolyan ízűek, míg a természetes alapanyagok állandóan változnak, hogyan lehet ez, és milyen hatással van ez az életünkre?
Együnk lejárt élelmiszereket! Együnk lejárt élelmiszereket?!
2023. február 26. – 09:30 - Ács Bori
Rizsek, tészták, konzervek, csokik, amelyeken a dátum lejárt: kidobjam vagy legyintsek rá, és megegyem? Milyen esetben kell megszabadulni tőle, és mikor jó még az akár többéves étel is? Egyáltalán,...
Disznózsírral helyettesítik a napraforgóolajat több konzerv készételben a háború miatt
2022. május 27. – 08:08 - Barnóczki Brigitta
A rakott káposzta, a lencsefőzelék és a babgulyás is helyettesítő összetevőkkel fut tovább az ukrajnai háború miatt kialakult alapanyag-beszerzési problémák miatt.