Komment

RSS

Reese Witherspoon havat evett, a kommentelők aggódnak

A színész szirupos-kávés havat rakott össze, ami után a hozzászólások között az aggódók olyanokkal vitatkoznak, akik egy időben saját bevallásuk szerint lelkes hófogyasztók voltak. Valamint YOLO.

Hoppál Péter: Nehéz elhinni, hogy Bagdy teológus fia csak véletlen áldozat volt

A fideszes politikus mintha azt sugallná: a gyilkosságnak köze van ahhoz, hogy Bagdy bátran kiállt a LMBTQ-törekvésekkel szemben.

A kommentelők már megfejtették 🤔, miért ekkora az infláció 💸

Orbán Viktort hiába kérdeztük Pozsonyban az Európai Unióban rekorder magyar inflációról, szerencsére a kommentelők megvédték őt. Gazdasági újságírónk, Brückner Gergely most válaszolt nekik.

Az Eötvös József Gimnázium Facebook-oldalán és az öregdiákok csoportjában is cenzúrázzák a...

Múlt héten a Metropol írt arról, hogy a gimnáziumban fenntartottak helyeket olyan diákoknak, akik pontszámuk alapján nem kerültek volna be az intézménybe.

Gyalázat, botrány, kritikán aluli, kurva gyenge – nem kímélték a kommentelők a Hair musical...

A Pannon Várszínház szerint ők mindent megtettek az előadás sikere érdekében, és a budapesti előadásokon is az elégedett nézők lehettek többségben.

Szeretne kommenteket látni a Facebookon? Próbálja ki ezt!

Egyelőre csak telefonon van megoldás arra, hogy látszódjanak a Telex posztjai alatti kommentek.

Kommentben nyomott egy cicaharcot Karácsony és a fideszes Kovács Péter

A XVI. kerületi polgármester beszólt a főpolgármesternek, majd azt hitte, hogy letiltották. Karácsony szerint a Facebook önszabályozott.

A Twitter vezérigazgatója leírta, miért nehéz a spam elleni küzdelem, mire Elon Musk küldött egy...

A világ leggazdagabb embere választ várt a Twittertől a kamuprofilokkal kapcsolatban, de amikor megkapta azt, nem tűnt elégedettnek. Szakértők szerint elképzelhető, hogy ezzel akar kihátrálni az...

Berki Krisztián és M. Richárd halála egy szelep, amin keresztül az igazságtalanság miatti dühöt...

Gyűlölködő kommentek, röhögő emojik és együttérző részvétnyilvánítások – szociálpszichológusokat és médiakutatót kérdeztünk, mi lehetett az oka annak, hogy a két celeb halála ilyen intenzív...

Kövess minket Facebookon is!