Tizedik részével kilábalt a nagyon ciki mélypontról a Fűrész
Úgy nyiszálják a végtagokat és túrják az agyvelőt a horrorsorozat tizedik részében, mintha újra 2003-at írnánk. És ez nem feltétlenül rossz dolog.
A pszichiáter, aki csonkítással próbálta meggyógyítani a betegeit
Henry Cotton több ezer fogat húzott ki, és több száz szervet operált ki, önmagát és családját sem kímélte. Száz évvel ezelőtt még elfogadott gyógymód volt, ami ma már csak horrorfilmben menne el.
Újra begördül biciklijén a fehér maszkos gyilkos: itt a Fűrész X előzetese
A horrorsorozat új részében a gyilkos emberrabló John áldozatai szélhámos orvosok, akik átvágják rákos betegeiket. Köztük Johnt is.
Mi a közös Paganiniben és a horrorszörnyekben?
A Marfan-szindróma nevű genetikai rendellenesség különlegesen hosszú végtagokkal és ujjakkal jár. Az olyan filmekben, mint a Mama és a Rec, egy, a betegséggel érintett színész hozza ránk a frászt.
Förtelmes könyv jelent meg végre itthon
A Holt idény annyira durva volt, hogy több mint negyven évvel ezelőtt a kiadó kivágatta az író Jack Ketchummal az igazán szaftos részleteket. Most csonkítatlanul kerül a magyar közönség elé.
Nicolas Cage rettenetes pofázmánya az egyetlen érv a Renfield mellett
Ő alakítja a Renfieldben a vérszomjas Drakulát, de sajnos a film pehelysúlyú és vérszegény hozzá képest.
Az új Sikoly öncélú, brutális, csak felnőtteknek való, és ezért jó
A magyar korhatárbizottság megbillogozta a rémisztő X-besorolással, pedig nyilván nincs benne semmi olyasmi, amit ne lehetne bármilyen más horrorban látni, mégis csak este tíz és hajnali öt között...
Az isten szerelmére, senki ne dőljön be a Micimackó-horrornak!
Nem vicces szemét, hanem csak szemét.
Hűtőszekrényben találták meg egy hongkongi modell lábát
A huszonnyolc éves nő vélhetően gyilkosság áldozata lett, majd testét feldarabolták, hogy eltüntessék. A rendőrség több családtagját őrizetbe vette.
A kilencedik, a tizedik, meg az ezredik utas is a Halál
Tizenöt év után remake-et kapott az űrhorrorok videójátékos királya, a Dead Space, és csak előnyére változott. A rémségektől hemzsegő bányatelepet javítgató főhős magányosabb, a szörnyek...
Kövess minket Facebookon is!