Gulyás Gergely

RSS

A magyar kormány inkább lemondott a Norvég Alap 77 milliárdjáról, mert nem akarták elfogadni a kiválasztott civileket

Újra jöhettek volna a norvég pénzek, de a kormánynak most sem tetszettek a civilek, 2014 újratöltve.

Vett a magyar kormány Pegasust? És ott lesz a Fidesz a Pride-on?

Gulyás Gergelyt a csütörtöki kormányinfón a lehallgatási botrányról, LMBTQI-ügyekről és a kormány gyereknépszavazásáról kérdezték az újságírók. De lesz vidám pillanat is!

Kormányinfó: Pegasus-ügy nincs, csak hisztériakeltés, a kormány nem várt ekkora támadást a melegellenessé eltérített pedofiltörvény miatt

Gulyás Gergelyt a kormányinfón a szexuális orientációjának kialakulásáról, a fideszesek Pride-on való részvételéről, a nemváltoztató műtétekről és természetesen a Pegasus-botrányról is kérdezték.

A Pride-on lesz fideszes képviselő? – a Telex kérdései a kormányinfón Gulyás Gergelyhez

A kormányszóvivő nem tartja valószínűnek, hogy az érintetti kör fedné egymást. És az iskolában hallottak vajon hatottak-e a politikus nemi orientációjának kialakítására?

Gulyás szerint a Pegasus-botrány egy „hisztéria és álbotrány”, nemzetközi segítséggel

Nem is került szóba a kormányülésen. Kormánytag nem lesz ott a Pride-on. Nem tudnak magyar példát a nemváltoztatás iskolai népszerűsítésére, de meg kell előzni. Év végén, jövő év elején megtarthatják a népszavazást a gyerekekről. A helyreállítási tervről a kormány már megállapodott, de Brüsszel újranyitotta ezt a vitát. Eddig 23 embernél a deltát, egynél pedig a gamma variánst mutatták ki itthon, mondta a miniszter. Percről percre közvetítettük a kormányinfót.

Gulyás Gergely: Én semmilyen szoftvert nem vásároltam

A miniszterelnökséget vezető miniszter a tréfa után sem válaszolt egyenesen a kérdésre: megvette-e a kormány a Pegasus nevű kémprogramot.

Gulyás Gergely csúsztatásokkal kreált politikai fegyvert a Semmelweis Egyetem vizsgálatából

A miniszter az antitestmérések ügyében élesen bírálta a fővárost és Karácsony Gergelyt, de több olyan állítást is tett, amelyek szakmailag nem állják meg a helyüket.

Gulyás szerint bármikor lehet negyedik hullám a delta variáns miatt, de teljes lezárás már nem lesz

A miniszter a kormányinfón arról beszélt, a korlátozások inkább már csak az oltatlanokra fognak vonatkozni. A nagy bejelentésekkel pedig Orbán jön holnap.

Duda Ernő: Rejtély, hogy Magyarországon miért oltottak be 60 év felettieket Sinopharm-vakcinával

A virológus professzor szerint két hatástalan Sinopharm-oltás után a harmadik Sinopharmnak nincs értelme.

Októbertől csak engedéllyel lehet bizonyos építőanyagokat kivinni vagy eladni külföldre

Döntöttek az építőanyagok ügyében. Napok óta azok haltak meg Covid miatt, akik nem voltak beoltva. Gulyás a kormányinfón azt is elmondta, hogy egyértelmű, mit jelent a szexuális propaganda, de nem fogja definiálni.

Három-öt napon belül szűnhet meg a kötelező maszkhasználat

Kormányinfó: a nemzeti konzultációban téma lesz a melegellenessé lett pedofiltörvény, ahogy a hitelmoratórium kérdése is, a kormány lépéseket tervez az elszállt építőanyagárak miatt, és lesz tűzijáték augusztus 20-án.

5,5 millió beoltott után nem lesz kötelező a maszk – élőben közvetítettük a kormányinfót

A csütörtöki kormányinfón a Telex is ott van a helyszínen.

Csak június végétől váltja ki az uniós zöldkártyát a magyar digitális védettségi igazolvány

Gulyás Gergely korábban azt mondta, hogy június közepétől tartalmazni fogja az oltás típusát és dátumát. A fejlesztés már kész, de még nem vezették be.

Tordai szerint fideszes oligarcháknak adnák koncesszióba az utakat, Gulyás szerint nincs erre alkalmas magyar cég

A Parlamentben csapott össze a Párbeszéd képviselője és a miniszter. Gulyás szerint így nem kell hitelt felvennie az államnak.

Orbán Viktor a kormányinfón: Engedélyezik a 12-16 évesek oltását

A foci-Eb végéig még biztosan marad a veszélyhelyzet. Orbán nem ért egyet a focimeccseken való letérdeléssel, az ír meccsen történteket provokációnak tartja. Azzal kapcsolatban, hogy Mészáros Lőrinc lett az első a leggazdagabbak listáján, Orbán azt felelte, a listán lévők 80 százaléka baloldali. Nemzeti konzultáció lesz a gazdaság újraindításáról. Stratégiai fontosságú Ferihegy magyar tulajdonba vétele. A Telex is ott volt az első személyesen tartott kormányinfón.

Gulyás Gergely szerint lehet népszavazás a Fudan Egyetemről, de csak másfél év múlva

A kormány támogatná a népszavazást, ha lesz hozzá elég információ, ugyanis nem akarnak jót tenni az emberekkel az akaratuk ellenére, mondta a miniszter.

A magyar digitális védettségi igazolvány alkalmas lesz az uniós zöldkártya kiváltására

Mert tartalmazni fogja az oltás típusát és mindkét oltás dátumát, így megfelel majd az uniós szabályozásoknak. Idén többletszabadságot adnának az egészségügyi dolgozóknak. Visszaéléseket láttak, azért kerülnek állami kézbe a meddőségi beavatkozások. Nincs eljárás a Thaiföldről hazarendelt nagykövet ellen. Orbán ősszel mehet Kínába, mondta Gulyás Gergely. Percről percre követtük a csütörtöki kormányinfót.

Ultrakonzervatív egyetemet alapítottak Varsóban, a megnyitóra meghívták a magyar kormány tagjait is. Nem mentek el

Varga Judit nem élt a lehetőséggel, Gulyás Gergely csak videóban üzent.

Orbán Viktor viccelődve és önironikusan reagált Karácsony „alacsony és kövér” mondatára

A Kormányinfón kérdezték Gulyás Gergelyt, hogy mit szólt a kormányfő, ő pedig elmondta.

Gulyás: Keddtől megszűnik az ingyenes parkolás, a hitelmoratóriumot meghosszabbítják augusztus végéig

Új enyhítések jönnek, Orbán Viktor pénteken jelenti be ezeket. Nem veszünk részt a következő uniós vakcinabeszerzésben, mert van még 10 millió nyugati vakcina az országban, ha szükség van harmadik oltásra, az is biztosított. Azok is megkaphatják az oltást, akik kevesebb, mint három hónapja fertőződtek meg. Percről percre követtük a csütörtöki kormányinfót.

Egy csodálatos kérdésmassza Csurka István egykori lapjától a kormányinfón

Kifogástalan egy perc Szentkirályi Alexandrával és Gulyás Gergellyel.

Gulyás: Május 28-tól lehet lagzit tartani, pünkösd után érjük el az ötmillió oltást

Jön a védettségi app. Június elejétől lehetnek iskolai táborok. Június közepére mindenki megkaphatja az oltást, azok is, akik válogatnak. A magyarok legnépszerűbb nyaralási célországaival lesz kétoldalú megállapodás a védettségi igazolványok elfogadásáról. Minden magyar, aki külföldön kapott oltást, kaphat védettségi igazolványt. Percről percre követtük a csütörtöki kormányinfót.

Emmi: Magának fizeti a PCR-tesztet, ha halasztható műtétre, vagy rehabilitációra vár valaki, és nincs védettségi igazolványa

Május 13-án indulnak újra a halasztható műtétek, addigra 4,5 millió beoltottnak kell meglennie.

A védettséggel nem rendelkezőknek augusztusig biztosan fennmaradnak a járványügyi korlátozások

A kormány előtt van egy előterjesztés, amely szerint a védettségi igazolvány érvényességét veszti annál, aki nem adatja be a második oltást. Májusban dönt a kormány a nyári táborokról, és 5 millió beoltott lehet ebben a hónapban. Kövesse velünk a csütörtöki kormányinfót élőben.

Gulyás a pénteki oltásról: Lehetnek még hasonló lehetőségek

Azt mondta, már látják, hogy van erre igény, sokan, ha az oltóanyag típusa is elfogadható nekik, szívesen oltatják be magukat.

Gulyás Gergely szerint ők nem állítottak fel sorrendet a vakcinák közt, de a Szputnyik a legjobb

A csütörtöki kormányinfón azt mondta a miniszter, hogy ők nem akarnak sorrendet felállítani a vakcinák közt. Ehhez képest megnéztük, mit mondott egy és két hete a kormányinfón. Készüljön fel: mást.

Gulyás szerint június elejére visszatérhetünk a normális élethez

Pénteken elérhetjük a négymillió beoltottat, ötmillió beoltottnál lehet majd lakodalmakat tartani. A védettségi igazolványok miatt módosítják a Btk.-t. Magyarország kétoldalú szerződéseket fog kötni a védettségi igazolványok elfogadásáról. Kormányinfó.