Novák Előd: Magyar Péter tiszavirág-életű lájkkirálysága is el fog tűnni a valóságban

2024. június 9. – 20:01

Másolás

Vágólapra másolva

„1399 cikk Magyar Péterről, 60 a Mi Hazánkról – ilyen médiaviszonyok közt folyt a kampány” – Novák Előd az urnazárás után közleményben értékelte a kampányt.

A Mi Hazánk képviselője szerint a Facebook durván beavatkozott a kampányba: míg Toroczkai László „nevét leírni sem lehet, addig Magyar Pétert csúcsra járatta az algoritmus”. Novák azonban arra számít: „Jakab Péter és Márki-Zay Péter után Magyar Péter tiszavirág-életű lájkkirálysága is el fog tűnni a valóságban: a gyorsan jött szavazók gyorsan mennek is, ha majd rájönnek, hogy nem az általuk képzelt irányba tekereg a zavaros Tisza.”

„A harmadik út egyenesebb, bár rögösebb is: növekedésünk biztos, de lassú. Türelem, kitartás, elhivatottság kell hozzá.”

Novák szerint a választás tisztaságának megsértése volt az is, hogy a parlamenti pártok közül a legdurvább médiabeli kirekesztettséget a Mi Hazánk szenvedte el.

„A milliárdokból kampányoló dollárbaloldal és a még több pénzt összeharácsoló sékeljobboldal tehát durva versenyhátrányba szorította a Mi Hazánkat, mi mégis helytálltunk, ma megvetjük lábunkat számtalan önkormányzatban is, erősödve folytatjuk küzdelmünket a harmadik úton, hazánkat szolgálva rendületlenül” – tette hozzá a Mi Hazánk képviselője.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!