Indul a Telex választási műsora és választási melléklete

2024. április 22. – 11:16

Indul a Telex választási műsora és választási melléklete

Másolás

Vágólapra másolva

Április 20-án hivatalosan is megkezdődött a kampány a június 9-i európai parlamenti és önkormányzati választásokra. A kampány kezdetével elindulnak tematikus mellékleteink is a Telexen. Olvasóinknak külön aloldalakon rendszerezzük az önkormányzati választásról, illetve az EP-választásról szóló cikkeinket. Ezekben minden fontos információt megtudhatnak a közelgő választásról.

Külön olvashatják a legfontosabb cikkeinket, elemzéseinket, az önkormányzati- vagy az EP-választásokon induló politikusokkal készült interjúinkat. A kisokosban megtalálják a szavazáshoz szükséges tudnivalókat. Ahogy közeledünk a nagy naphoz, úgy lesz egyre több és több különféle tartalom és elérhető menüpont a mellékletekben közvélemény-kutatási adatokkal, térképekkel, egyéb információkkal, úgyhogy érdemes lesz időről időre felkeresni ezeket az oldalainkat.

A választás napjára különféle vizualizációs megoldásokkal készülünk az eredmények ismertetéséhez és kontextusba helyezéséhez. Olvasóink címlapunkon és más felületeinken is követhetik majd a részvételi adatokat, a települési és európai eredményeket. Készülünk néhány izgalmas aprósággal is, amelyek segítik a nagyobb bevonódást a választási fejleményekbe, de ezeket a poénokat egyelőre nem lőnénk le.

Videós választási műsort is indítunk a kampány alatt: Fábián Tamás hetente kétszer fog beszélgetni politikusokkal, elemzőkkel, újságírókkal. Hétfőn este 18:30-tól az első élő műsorunkban Magyar Péter, Donáth Anna és Ungár Péter EP-listavezetőkkel, valamint Lakner Zoltán elemzővel fogunk beszélgetni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!