Nix genderpropaganda, nix fegyverküldés – kikerültek a nemzeti konzultációra felhúzott plakátok

2024. február 5. – 16:31

Másolás

Vágólapra másolva

Nemrég lezárult egy újabb nemzeti konzultáció, ehhez pedig szokás szerint újabb plakátkampány is érkezett, szóval tavaly év eleje után idén is azzal lehet találkozni az utcán, hogy mindenki elutasít mindent, amit Brüsszel szeretne. A szankciók 97 százalékos elutasítottsága a fasorban sincs például az ukrán gabonához, a fegyverszállításhoz, a migránsgettókhoz és a genderpropagandához képest, ezeket a plakátok szerint

a válaszadók 99 százaléka utasítja el, szóval tényleg közel vagyunk már a baktériumok 99,9 százalékát elpusztító tisztítószerek reklámjaihoz.

A legutóbbi konzultáció már a tizenharmadik volt, amit a kormány indított, és ezúttal a szuverenitásvédelem volt a középpontban, dacára annak, hogy az arról szóló törvényt már a konzultáció lezárulta előtt – vagyis azelőtt, hogy megismerhették volna az emberek véleményét – benyújtották, majd meg is szavazták. A válaszok most is két opciót villantottak fel: egyetérteni a kormánnyal és minden rendben lesz, vagy Brüsszellel egyetértve elpusztítani mindent, ami valaha fontos volt számunkra.

Így aztán nem túl meglepő, hogy a kitöltők 99 százaléka szinte minden kérdésre a kormány álláspontjának megfelelő választ adta, de Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő azért elmondta, hogy az eredmények alapján „világosan látszik, hogy a magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett”. Ezt jelképezik az új plakátok is, amelyeken a korábbi, posztmodern kísérletekkel szemben sem emojik, sem szankcióbombák nincsenek, csak a szikár tény, hogy 99 százalék. Ez amúgy kb. másfél millió embert jelent, ami a választópolgárok durván 18 százaléka.

Fotó: Telex Fotó: Telex
Fotó: Telex

Arról, hogy a Fidesz valódi szerelme a nemzeti konzultáció, korábban ebben a cikkben írtunk részletesen, arról pedig, hogy a mostani konzultációnál egy, a Kutyapárt passzivistája által elhelyezett nyomkövető miatt felmerült a kérdés, hogy mennyire volt teljes körű az ívek feldolgozása, ha egy választ biztosan feladtak, ami nem számított bele a végeredménybe, itt foglalkoztunk bővebben. Az aHang és az Egységes Diákfront eközben üres íveket gyűjtött, ebből 300 ezer jött össze, százezret pedig kivittek Brüsszelbe a múlt heti EU-csúcs alkalmából.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!