Rod Stewart adott koncertet Bige László születésnapján

2022. február 22. – 09:12

Másolás

Vágólapra másolva

Egy lagzinyi meghívott, kb. 200 fő körében ünnepelte legutóbbi születésnapját Bige László, az eseményt a Nagykörúton, a Corinthia szállóban tartották, és nem kisebb név lépett fel rajta, mint Rod Stewart – írja a Bors a birtokába jutott felvételek alapján. A videófelvételen látható egy részlet a koncertből, és az, ahogyan a haknikat rendszeresen vállaló 77 éves előadó felhívja a színpadra Bigét. A koncert miatt kerestük Bige Lászlót, de azt mondta, a magánéletével kapcsolatban nem kíván nyilatkozni.

Az tudható, hogy Stewart vállal privát bulikat, ezen az oldalon például az áll, hogy legalább 1 000 000 dollárt kér a fellépésért, ami hozzávetőleg 316 millió forintnak felel meg, sőt, épp Magyarországon járt akkor is, amikor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét tartották. A Bors cikkéből nem derült ki, hogy Stewartot Bige hívta-e meg vagy ajándékba hozták neki, mindenesetre a Forbes 2021-es listája szerint a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa Magyarország 11. leggazdagabb embere 183, 9 milliárd forintos becsült vagyonával. Az első helyen amúgy Mészáros Lőrinc és családja állnak 488,1 milliárd forintos becsült vagyonukkal.

A lap úgy hivatkozik a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosára, mint „Márky-Zay kedvenc milliárdosa”, és hogy egészen biztosan mindenki jól megjegyezze egy életre, hogy nekik közük van vagy valaha is volt egymáshoz (Bige pénzbeli támogatást nyújtott Márki-Zaynak), le is írták nyolcszor Márki-Zay nevét. Bigét amúgy komoly kormányzati bírálat (meg mellé versenyhivatali bírság) érte nemrég, Nagy István agrárminiszter szerint ugyanis műtrágya-kartellezése felbecsülhetetlen kárt okozott a magyar gazdaságnak.

Az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó, Bige László kálváriája a hatóságokkal már évek óta tart. A kacifántos ügyekben számos fejlemény történt, a leglátványosabb fordulat az volt, amikor tavaly ősszel őrizetbe vették a milliárdost a miatt az ügy miatt, amiben nemrég a vádemelés is történt. A nyomozók szerint leértékelt műtrágyákkal ügyeskedett. A versenyhivatal gigakartellt tárt fel a műtrágyapiacon, és több mint 14 milliárd forintos bírságot szabott ki. Bige a GVH-büntetésről azt mondta, hogy az egy Andersen-mese.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!