Rod Stewart éppen Mészáros Lőrinc esküvője idején utazott Magyarországra

2021. szeptember 25. – 16:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Budapesten járt Rod Stewart és felesége, derül ki a Daily Mail cikkéből. Az újság Stewart feleségének, Penny Lancasternek a legújabb Instagram-posztjait szemlézte, amelyeken többek között az is látszik, hogy a brit zenész meglátogatta a Cipők a Duna-parton budapesti holokauszt-emlékművet, a Parlamentet, a Gellért-hegyet, illetve egy elkordonozott részen a zenekarával is fotózkodtak, akikkel majd Las Vegasban lesz állandó koncerthelyük októbertől.

Utóbbi azért különösen érdekes, mert pontosan így nézett ki kívülről Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének a helyszíne is Alcsúton.

Egyébként a 76 éves zenész vállal privát partykat és rendezvényeket, sőt esküvőket is, legalábbis több ilyen eseményekkel foglalkozó honlapon is meg lehet rendelni a szolgáltatásait, mint a Headline Booking vagy a Booking Entertainment.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom