Legalább a beteggel ne érzékeltesd, hogy ő a hierarchia legalsó fokán van

2021. április 4. – 13:04

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Képzeljünk el egy Dunaújváros nélküli világot!

2. A füzetben meg lehetett ismerni a SubGenius nevezetű egyház messiását, Dr. J. R. „Bob” Dobbst, aki azért hasonlított egy ötvenes évekbeli, ingyenesen felhasználható grafikára, mert nagy valószínűséggel az volt.

3. Az együttes hazai mérkőzésein a környező falvakból behozott közönséggel együtt is alig haladta meg a másfélezret a nézők száma. A klub vezetőinek be kellett látniuk, hogy a helyzet tarthatatlan, hiszen akárhogy is nézzük, egy koszos faluban kellett játszaniuk az ellenfeleknek.

4. A te dolgod az, hogy legalább a beteggel ne érzékeltesd, hogy ő a hierarchia legalsó fokán van, és te állsz eggyel fölötte.

5. A Rogán-gépezet nem így működik, a NER Magyarországa nem így működik. Ha Orbán Viktor megmondta, hogy kedden elérjük a 2 milliót, akkor kedden elérjük.

6. Március végén előbújt II. Erzsébet – Idén először, fején tulipánokkal.

7. Orbán Viktor szemlélete szerint a futball olyan, mint a gulyás, folyamatosan beleteszünk, nem veszünk ki belőle, és egyszer majd elkészül. Ennél a korosztálynál, vagy az alattuk lévőknél még mindig rotyog a gulyás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!