Miért nem hozott József meleget az idén?

2021. március 28. – 13:15

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. A yanomamik a szokás szerint elvonulnak a dzsungelbe szexelni, vagy reggel a hátsó kertben rosszalkodnak, szükség esetén viszont este a sabanóban, ahol viszont diszkrétnek kell lenni, mert következő reggel az egész falu a soka sokamou sutyorgásától lesz hangos.

2. Julius Ceasar miatt azt nem mondhatjuk, hogy ennyire még senki nem járt rosszul március idusán, de azért ez is egy elég furcsa eset volt.

3. Vegyük jegyzőkönyvbe, hogy 2021. márciusának utolsó hetében magyar politikai élet legnagyobb sikerű vicce ez volt: Miért nem hozott József meleget az idén? Mert tavaly Brüsszelben elvették a zsákját.

4. Nem ment ez olyan jól, mint amilyen jóra számított az ember.

5. Hivatalosan Windsor a királyi család tagjainak vezetékneve, kivéve, amikor ettől eltérnek, ami lényegében mindig bekövetkezik

6. Nem fogtam fel, hogy Ausztrália ilyen nagy.

7. Nyitási konzultációt indítanak februárban, majd Orbán közli, hogy novemberben látta, hogy baj lesz. >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!