A hülyeség semmiképpen, még optikai kábelen sem lehet gyorsabb a fénysebességnél

2021. október 24. – 09:52

A hülyeség semmiképpen, még optikai kábelen sem lehet gyorsabb a fénysebességnél
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Tölgyessy Péter megvan? Ő egy nagyon okos ember.

2. Szaúd-Arábiáról annyit biztosan tud egy átlagos ember, hogy végtelen mennyiségű pénzük van, és ha megvalósítják a legvadabb elképzeléseiket, még mindig marad végtelen mennyiségű pénzük.

3. A Nagy Országos Gyurcsányozás közepette egy idő után már minden összefolyik, egyetlen nagy zümmögéssé alakul, és eközben már se azok nem figyelnek, akik hallgatják, se azok, akik mondják megállás nélkül azt, hogy „Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány”.

4. Nem a bilincs kattant, hanem ön.

5. A hülyeség semmiképpen, még optikai kábelen sem lehet gyorsabb a fénysebességnél.

6. Éhes vagyok, nem Matolcsy György.

7. Karácsony Gergely – a filmben ő a legnagyobb balfasz. Ahogy akkoriban a valóságban, úgy a filmben is Horn Gábor titkárságán dolgozik tanácsadóként, amikor egy fogorvosi rendelő várójában találkozik vele Hann Endre, és közli vele, hogy sürgősen szükség van rá az irodában, hagyja abba az SZDSZ-szel való foglalkozást a kormányban. Filmbeli Hann, aki nyilván jól ismeri Kari Geri munkamorálját, úgy búcsúzik el tőle, hogy „a munkaidő 8-kor kezdődik”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!