Megszakítjuk előválasztási hírfolyamunkat: Joshi Bharat új szerelme Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt felesége

2021. október 18. – 08:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Blikk egyetlen laza mozdulattal lesöpörte az asztalról mindazt, amit ellenzéki előválasztásnak hívunk. Kit érdekel Márki-Zay Péter? Emlékszik még bárki Karácsony Gergelyre? Ja, és állítólag volt egy miniszterelnök-jelölt, akit Dobrev Klárának hívtak. Tölgyessy Péter megvan? Ő egy nagyon okos ember.

2021. október 18-án 3 óra 10 perckor közhírré tették, hogy Joshi Bharat, a népszerű televíziós egy párt alkot Kelemen Beatrixszal, Mészáros Lőrinc volt feleségével.

A helyzet megértéséhez egy picit szét kell bontani a szálakat.

  • Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix az MTI-nek jelentette be tavaly szeptember 4-én, hogy kezdeményezték házasságuk felbontását.
  • Nem sokkal ezután szárnyra kapott a pletyka, hogy Magyarország leggazdagabb embere összejött Várkonyi Andreával, egy olvasónk már október 27-én lefotózta őket a budapesti Erzsébet körúton.
  • Április 21-én hivatalosan bejelentették, hogy összeházasodnak. Megtörtént. Nagy buli volt.
  • Joshi Bharat 31 év után válik feleségétől, adta hírül a Blikk szeptember 30-án.
  • „A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket” – mondta Joshi Bharat a lap megkeresésére.

Itt tartunk most, és most kapcsoljuk újra a stúdiót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!