Várkonyi Andrea kiposztolta az első, Mészáros Lőrinccel közös esküvői fotókat

Legfontosabb

2021. szeptember 27. – 11:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megtört a jég.

Egy ország várta lélegzetvisszafojtva, hogy mikor jönnek már ki végre az első közös képek Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjéről. Nos, nem kell tovább várni, hétfőn délelőtt Várkonyi kiposztolt négy fotót, amit itt is meg lehet nézni.

A menyasszonyi ruháról egyelőre annyit tudni, hogy Merő Péter tervezte, ezt maga Várkonyi írta az egyik, kép alatti kommentben. A cipőről pedig azt írja a 444, hogy egy igazi sztárcipész, Jimmy Choo által tervezett lábbeliről van szó, konkrétan erről a típusról.

Szintén friss hír, hogy a Blikk megtudta a menyegző menüsorát is, amiből kiderült, hogy a meghívottak modern és klasszikus fogások közül is választhattak. Fésűkagyló-wakamét, homár crème fraîche-t vagy akár karcagi birkapörköltet is ehettek. Várkonyi és Mészáros esküvőjéről helyszíni riportban is beszámoltunk, már amennyire a körülmények engedték.

Várkonyi: Soha nem volt titok, hogy egy párt alkotunk

Hosszabb ideje tartotta magát a pletyka, miszerint az egykori tévés műsorvezető és Orbán Viktor jó barátja, az ország leggazdagabb embere egy párt alkotnak. Miután Mészáros Lőrinc tavaly szeptemberben hirtelen elvált feleségétől, januárban már arról írtunk, hogy Várkonyi új kommunikációs cége a felcsúti milliárdos palotájába költözött. Majd nem sokkal később már arról szóltak a hírek, hogy szárnyal a cég, amely hogy, hogy nem, a Mészáros-csoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázaton dolgozott. A tavaly szeptemberben alapított kommunikációs cégből Várkonyi Andrea idén nyáron pedig már 35 millió forintot vehetett ki.

Márciusban Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő egy Facebook-bejegyzésben állította, hogy Mészáros Lőrinc és hozzátartozói Dubajban töltötték a március 15-i hosszú hétvégét. A kisgép landolásáról a Hvg.hu munkatársai videót is készítettek, ezen az látszott, hogy a repülőből először egy férfi, majd egy szőke nő száll ki, akik aztán rögtön egy ott várakozó kisbuszra szálltak fel. Az arcuk viszont nem volt felismerhető minden kétséget kizáróan.

Egy hónappal később aztán Várkonyi a legnagyobb természetességgel erősítette meg egy bulvár magazinnak, hogy együtt van Mészáros Lőrinccel, ami szerinte „eddig sem volt titok”. Igaz, többet nem is árult el a felcsúti milliárdossal való kapcsolatáról. Egy „bennfentes” viszont elmondta a lapnak, hogy Mészáros és Várkonyi harmonikus párt alkotnak, ezért sem volt számára meglepő, hogy Mészáros megkérte a tévés kezét, és hogy össze is fognak házasodni. Innentől kevés dolog tartotta annyira lázban a jól informált magyarokat, mint a felcsúti milliárdos magánéletének alakulása és az új kapcsolat gazdasági vonatkozásai.

Olvasónk segítségével megtaláltuk Svábhegyen azt az 500 négyzetméteres ingatlant, ahová a pár költözött, miközben egyre vadabb pletykák terjedtek a lakodalom fellépőiről és a lánybúcsúról. Egy ideig keringett a hír, hogy Mészárosék esküvőjén Jennifer Lopez lép fel, de Várkonyi Andrea szerint ez tervben sem volt. A lánybúcsúját sem egy balatoni luxusvitorláson töltötte, hanem barátnője teraszán.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!