Keringett a hír, hogy Jennifer Lopez lép fel Mészárosék esküvőjén, de Várkonyi Andrea szerint tervben sem volt

2021. július 1. – 16:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Híre ment, hogy Jennifer Lopez lépne fel Mészáros Lőrinc milliárdos és Várkonyi Andrea műsorvezető esküvőjén. Ám Várkonyi Andrea fél nap után cáfolta az értesülést.

A neten azután pörgött a dolog, a Blikk megírta, hogy Mészáros és Várkonyi esküvőjén „csillagászati összegért” a világszerte ismert Jennifer Lopez lesz a sztárvendég. Reggel kérdéseket küldtünk Mészáros Lőrincnek, illetve az énekesnőt is próbáltuk elérni a menedzserén keresztül, de onnan sem érkezett megerősítés. Várkonyi Andrea végül csütörtök délután azt írta a Facebookon:

„Uhh, javaslom klímák felszerelését a Blikk irodáiban, mert az újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség! Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni, akit előbb fel is támasztunk.”

Várkonyi azt is írta, hogy megérti, hogy kell a Blikknek a kattintás „a hanyatló lapeladás miatt, de ne higgye senki, hogy attól még mert le van írva az újságban minden igaz?! Szóval tisztázzuk: Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre és tervben sem volt/van.”

A bizonytalan – immár cáfolt – információra ennek ellenére az ellenzéki pártok azonnal rárepültek csütörtökön. Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke azt is tudni véli, hogy 400 millió forintért jönne el Jennifer Lopez. Szabó Tímea egy szóviccet is megeresztett, miszerint az énekesnőre a vezetékneve miatt esett a választás. (Lop-ez – írta Szabó).

Manhalter Dániel, a DK józsefvárosi képviselő-jelöltje pedig közleményben kérte, hogy „legyen ingyenes, mindenki számára elérhető a Jennifer Lopez koncert Mészáros Lőrinc esküvője alkalmából, ha már úgyis közpénzből rendezik a lagzit”. A DK-s politikus azt írta, „az énekesnő egyébként 300-500 millió forintot szokott elkérni egy-egy fellépésért” – bár ő is csak a sajtóhírekre hivatkozott.

Lopez vállalt már ilyesmit

A házimunkák kizárólag nőkre hárítása ellen dalban is felszólaló énekesnőtől nem lett volna idegen a meghívás elfogadása, elvégre 2016-ban már gondoskodott a jó lakodalmi hangulatról egy orosz milliárdos Mihail Gucerijev fiának esküvőjén, a hírek szerint egymillió euróért. Igaz, a Gucerijev család nem érte be egy Jennifer low budget meghívással, énekelt ott Sting, Patricia Kaas és Enrique Iglesias is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!