Bors: Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

2021. április 21. – 20:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem titok többé – így kezdődik a Bors szerdai cikke, amiben közlik, hogy a hónapok óta terjengő pletyka, miszerint Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy párt alkot, igaz. Olyannyira, hogy össze is házasodnak, írja a kormányközeli Mediaworks bulvárlapja a szintén a KESMA-hoz tartozó Hot! magazin csütörtökön megjelenő száma alapján.

A műsorvezetőt az eljegyzési gyűrűje buktatta le, írja a Bors. „A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról” – mondta a Hot!-nak Várkonyi egyik, neve elhallgatását kérő kollégája.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a New York Cafe előtt Budapesten az Erzsébet körúton 2020. október 27-én – Fotó: Olvasói fotó / Telex
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a New York Cafe előtt Budapesten az Erzsébet körúton 2020. október 27-én – Fotó: Olvasói fotó / Telex

A csütörtökön megjelenő Hot!-ban állítólag az is kiderül, hogyan ismerkedett meg, és hogyan került egyre közelebb egymáshoz Magyarország leggazdagabb embere és a tévés, aki egykor Mészáros Lőrinc volt feleségének a tévécsatornájánál, a Life TV-nél dolgozott.

Korábban írtunk arról, hogy Várkonyi Andrea új kommunikációs cége Mészáros Lőrinc ingatlanjába költözött: Várkonyi Whitedog Media Kft.-jének székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető, írta a Népszava.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő pedig március 15. után arról posztolt, hogy a nemzeti ünnep hosszú hétvégéjét Dubajban töltötte Mészáros Lőrinc – ehhez egy úgynevezett handling requestet, vagyis a repülőgép kiszolgálását igénylő űrlapot is csatolt, amit a dubaji reptérnek küldtek el, benne az utasok részletes adataival. Ennek a hitelességét nem erősítették meg, a papíron szereplő többi nevet pedig a magánszféra védelmének tiszteletben tartása miatt nem írjuk le, de itt láthatja a posztot:

A hazatérő kisgép landolásáról a Hvg.hu munkatársai videót is készítettek, ezen az látszik, hogy a repülőből először egy férfi, majd egy szőke nő száll ki, akik aztán rögtön egy ott várakozó kisbuszra szállnak fel. Az arcuk a videón nem ismerhető fel minden kétséget kizáróan.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!