Mindig helyesen cselekedtem, ha adófizetésről volt szó

2021. szeptember 12. – 14:01

frissítve

Mindig helyesen cselekedtem, ha adófizetésről volt szó
Grafika: Merényi Dániel Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Ha innentől kezdve megnyerjük az összes meccset, nyilván van esélyünk; nem gondolom, hogy elúszott a vb.

2. Ki lesz a befutó, Borisz Visnyevszkij, Borisz Visnyevszkij, esetleg Borisz Visnyevszkij?

3. Természetesen nagyon örülök, hogy írásban is megerősítették, hogy mindig helyesen cselekedtem, ha adófizetésről volt szó.

4. Puskás Öcsiék legendás mondását, a „kis pénz kis foci, nagy pénz nagy focit” felhasználva nyugodtan mondhatjuk, hogy „nagy pénz – kis átláthatóság”.

5. Meg tudnék szokni egy 150 négyzetméteres nappalit, de egy ekkora hálószobát egy dzsinn lámpását törölgetve is feleslegesnek éreznék, még akkor is, ha a fűtésszámlára valót nem felejteném el beletenni a három kívánságomba.

6. Ezek után nem is kérdés, hogy amikor Joe Biden telefonált, akkor a hívásnak több célja volt, mint Stevie Wonder itt hallható híres slágerében, az I Just Called To Say I Love You-ban (Csak azért hívtalak, hogy elmondjam: szeretlek).

7. „Szereted a szép, színes tapétákat?” – kérdezte reménykedve. „Szeretem” – hazudtam rezzenéstelen arccal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!