Az egyik Bobó alatt úgynevezett tüskét lelt

2021. augusztus 8. – 10:15

Az egyik Bobó alatt úgynevezett tüskét lelt
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. A marha böfög, fingik, rengeteg vizet és földet igényel. Csak éppen finom.

2. Egyszerűen nem kell minden iskolába külön kémiatanár.

3. Az egyik Bobó fellépője alatti zugban egy élelmes látogató egydecis szeszesüveget, úgynevezett tüskét lelt, amit egy kortyondi munkás hagyhatott ott a régi időkben.

4. Pleva Dániel egyébként is nagy tréfarépa-fogyasztó, elég, ha csak elolvassuk, mi is a mottója, szlogenje: Kimondani. / Megoldani. / Pleva Dani.

5. És higgyék el, nincs durvább, mint egy csapat megvadult újságíró, aki a címlap különböző helyeire követeli a saját anyagait.

6. Miután a Miniszterelnökség augusztus 4-én közleményben jelezte, hogy jogi lépéseket tervez a 77 milliárdos Norvég Alap elbukása miatt, pénteken a Magyar Közlönyben is rögzítették, hogy a Norvég Királyság tartozik Magyarországnak.

7. Ma van a nemzetközi sörnap, ami pont kapóra jön, hiszen péntek van, így az ember jóval kisebb bűntudattal ihat meg egy korsóval, mintha másnap be kéne mennie dolgoznia.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!