Legény Dániel

RSS

Fülöp László műsorvezetőt indítja a Fidesz Szegeden

Már tavaly számos jel mutatott arra, hogy Fülöp lehet a kormánypárt jelöltje, ez most már hivatalos.

Három edzőpálya miatt akar fákat kivágni az egyházmegye a szegedi stadion melletti hathektáros...

Egy szülői értekezleten derült ki, hogy a szegedi stadion mellett kivágni tervezett erdő helyére az egyházi iskola mellett edzőpályák kerülnének.

Lázár nem indulna polgármesternek Hódmezővásárhelyen

Nem szeretne helyi ügyekkel foglalkozni többet, és „a helyi lökdösődésben nem akarja felőrölni” fölös energiáit, mondta csütörtök délelőtti rádióinterjújában.

Teremtésvédelmi szempontokkal válaszolt az egyházmegye a szegedi fakivágásos vádakra

Jogi csata zajlik a szegedi önkormányzat és az egyházmegye között. Kiss-Rigó László püspök legutóbbi nyilatkozata után az egyházmegye most hivatalosan is reagált.

Hamarosan kezdődhet a szegedi BYD-gyár alapozása

Bár sem a kormány, sem az önkormányzat, sem a BYD nem közölt részleteket a szegedi beruházásról a tavaly decemberi bejelentés óta, már építenék is az első ipari csarnokokat.

Ismét Szegedre repült az osztrák helikopter, amit Mészárosék használnak

Várkonyi Andrea korábban elárulta, hogy kedden rokonlátogatásra mennek Szegedre, és valóban így is tehettek, ugyanis ismét feltűnt az osztrák fegyvergyáros Gaston Glock helikoptere a radaron.

46 milliárdból fejlesztik a lehetséges szegedi elektromosautó-gyár környékét

Átépíthetnek a tram-train miatt néhány éve felújított útátjárókat is, de iparvágány és utak négysávosítása is napirendre kerül.

Elkészült Karikó Katalin közel 30 méteres óriásportréja Szeged legmagasabb lakóházán

A friss Nobel-díjas mellett a másik szegedi kitüntetett, Szent-Györgyi Albert monumentális portréja is felkerült a 17 emeletes újszegedi toronyház falára.

Lázár: Szegedre gigantikus beruházás érkezhet

Az építésügyi miniszter a vásárhelyi Radio7 adásában bezzegezett, a rádió oldalán „a világ egyik vezető elektromosautó-gyárának” érkezéséről írnak.

Kevés a sofőr, öregek a járművek: ritkítják a trolivonalakat Szegeden

A városban a trolik alkotják a közösségi közlekedés gerincét a villamosokkal, nehezebb lesz eljutni a lakótelepekről a városba és vissza.

Kövess minket Facebookon is!