Itt a Telex hetedik átláthatósági jelentése

Új rovatok, könyvek, díjak, rendezvények és közel 70 ezer támogató – itt az új átláthatósági jelentésünk az elmúlt időszakról.

A Telex vezetőihez kerül a G7

Az új tulajdonosok célja, hogy a G7 továbbra is prémium gazdasági portál maradjon, de megkapjon minden olyan támogatást és lehetőséget, amivel a jelenleginél sokkal több olvasóhoz tud eljutni.

Távozik a Telextől Dull Szabolcs volt főszerkesztő

Szabolcsnak a kezdetektől kezdve szerepe volt abban, hogy a Telex mára az ország egyik legmeghatározóbb híroldala lett. Köszönjük, Szabi, szia, Szabi!

Rengeteg új tartalom, új kollégák, új struktúra

Megmutatjuk, mit csinálunk, milyen eredményeink vannak, mire költjük a támogatóktól kapott segítséget. Telexhíradó.

A helyzet rossz, és most még ezen is rontanának

Öt súlyos pontban mutatjuk be, hogy milyen abszurd körülmények között működik ma Magyarországon a szabad sajtó, ami ellen most újabb támadás készülődik.

Meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlerje

A Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban találtak rá. 54 éves volt.

Telex has arrived at the end of a unique process

The employee share scheme is now in place, Telex is owned by its employees. With this, we fulfilled a commitment made at our launch. It wasn't easy, but it was worth it!

El a kezekkel!

A szuverenitás védelmének álcája alatt hadat üzent a kritikus sajtónak a kormányzó hatalom. Támogasd te is rendszeresen a Telexet, ha elég sokan vagyunk, az nekünk is erőt ad, és pajzsot jelent...

Egyedülálló történet végére ért a Telex

Megvalósult a dolgozói részvényprogram, tulajdonossá váltak a munkavállalók. Nem volt könnyű a folyamat, de megérte. Lehet utánunk csinálni!

Receptre kéne felírni

A Szépkilátásban általában két lábbal megtehető túrákat ajánlunk, most kicsit más jön: a két láb marad, de jön hozzá két kerék és elektromos rásegítés is. Az elektromos mountain bike sokkal jobb,...

Kövess minket Facebookon is!