Kárpáti Márton
Kárpáti Márton

RSS

Receptre kéne felírni

A Szépkilátásban általában két lábbal megtehető túrákat ajánlunk, most kicsit más jön: a két láb marad, de jön hozzá két kerék és elektromos rásegítés is. Az elektromos mountain bike sokkal jobb,...

Új főszerkesztő a Telex élén

Német Tamás, a Telex egyik legismertebb arca lett az új főszerkesztő. Dull Szabolcs igazgatóként folytatja a munkát.

Telex is strong. Cheers, Dani

Awards, articles, new content, events, podcasts. We regularly report on what we've been able to do thanks to our readers' support. Here is the latest report.

A Telex erős. Üdv, Dani

Díjak, cikkek, új tartalmak, rendezvények, podcastok. Rendszeresen beszámolunk arról, hogy miket csináltunk a támogatásoknak is köszönhetően. Itt a legfrissebb beszámoló.

Telex Neked 105: Össze vagyunk zavarodva

Itt vannak az elmúlt egy hét legérdekesebb, legfontosabb, legelgondolkodtatóbb hírei.

Telex's fifth transparency report

Another six months have passed, and as promised, we are once again here with a detailed report on Telex's development and financial situation.

Itt a Telex ötödik átláthatósági jelentése

Mivel elsősorban a támogatók tartják el a Telexet, fontosnak tartjuk, hogy átláthatóan beszámoljunk nekik és mindenki másnak is arról, mennyi pénzünk van, azt mire költjük, hogyan fejlődünk.

Mi történik a Telexnél?

Lett egy alapítványunk, születésnapot ünnepeltünk, új kollégával bővültünk, és még egy csomó szuper dolog történt. Karácsonyi ajándékokra is van ötletünk!

Két év alatt (majdnem) a csúcsra: 904 ezer látogató a Telexen

Kedden az 55 év alatti korosztályban a Telex volt az ország legolvasottabb oldala.

How strong is Telex? What have we achieved so far?

We are not even two years old yet, but in such a short time we have certainly achieved much, and are doing more every day. Here is the latest edition of Telex News!

Kövess minket Facebookon is!