Elszabadultak az indulatok a borsodi megismételt választáson
A június 9-i választások előtt három nappal 70 új lakos jelentkezett be a 300 fős Szegibe. A kis faluban a gyanú szerint szervezetten buszoztatták az új lakókat, a megismételt voksoláson egymást...
„Jólesik, ha látok a Pride-on politikusokat, akik az érdekünkben vannak”
A felvonulók szerint elfogadóbbak a magyarok, de még mindig szükség van a Pride-ra. Karácsony Gergely szerint nem az a baj, hogy sok ellenzéki politikus vesz részt, hanem az, hogy kevés fideszes.
A falu, ahova hamarosan ömleni fog (?) a pornómilliárdos mesés vagyona
Gattyán György pártja tarolt a Baranya vármegyei Drávapiskin. Az alig száz lelkes falu polgármestere szerint nem számít, honnan van pénze a milliárdosnak, náluk is dolgozik közmunkán olyan, aki...
Magyar Péter: Most kezdődik a tánc
Hiába próbálták belpesti médiahekknek beállítani, a Tisza Párt berobbant a közéletbe. Tegnap este a legnagyobb ellenzéki erő akkora bulit csapott, hogy a Karmelitáig is elhallatszott.
Mi volt ez a kampány?
Korábban elképzelhetetlen események sorozata zajlott le az elmúlt hónapokban a magyar közéletben. Videóban foglaltuk össze a legfontosabbakat.
Hazudtak, letagadták, de nem is érdekli őket – így reagált a Fidesz az orosz hekkertámadásra
Összefoglaljuk az orosz hekkerbotrány történetét a kibertámadástól annak letagadásán át a hazugság kiderüléséig.
Orbán: I'm already hurting
Since Fidesz's campaign has been all about war and peace, we asked the PM why they would like to send Hungarian soldiers to Chad. We caught up with him at the inauguration of a new bridge in Kalocsa.
Potápi Csádról: Tomori Pálról szívesen beszélek
A Kalocsát Pakssal összekötő új Duna-híd átadásán csíptük el a nemzetpolitikai államtitkárt.
Orbán: Nekem már fáj
A miniszterelnök Kalocsán adta át az új Duna-hidat, és miután a Fidesz kampányában minden a háborúról és a békéről szól, megkérdeztük, miért is szeretnének magyar katonákat Csádba küldeni.
Viktor nagy ász, 22 éves kora óta jól csinálja a varázslatot
Békemenettel mutatta meg erejét a Fidesz, ami mintha a kegyelmi ügy óta nem találta volna a saját hangját. Fideszesek üzentek kiábrándult fideszeseknek. Bayer Zsolt is elmondta a tömör véleményét...
Kövess minket Facebookon is!