Orbán meggyőzéséről is akadt kérdés az EP-választás csúcsjelölti vitáján

A liberális induló furcsának találta, hogy a magyar miniszterelnök tavaly „vécére ment tízmilliárd euróért”, a szélsőjobboldali jelölt kiemelte, mennyire támogatja a hazája Ukrajnát.

A zöldekkel közös frakcióba ülhet a Kutyapárt az Európai Parlamentben

Az MKKP taggyűlése támogatta, hogy az európai kalózok pártcsaládjával kezdenek tárgyalásokat, ami a zöldekkel közös frakcióban ül az EP-ben.

Ungár az európai zöldek őrületeiről írt, miután Vitézy jelölése miatt felfüggesztették az...

Nem külföldön döntik el, kit jelölünk főpolgármesternek, reagált az LMP-társelnök, miután az európai pártcsaládjuk a céljaikkal ellentétesnek nevezte Vitézy Dávid támogatását.

Az európai zöldek felfüggesztik az együttműködést az LMP-vel Vitézy támogatása miatt

Az európai pártcsalád, ahol az LMP teljes jogú, a Párbeszéd társult tag, „egyértelműen” Karácsony Gergelyt támogatja.

A traktorok már Berlinben vannak, és a parasztfelkelés végleg betehet Olaf Scholznak

Hétfőn több száz helyen tartottak gazdatüntetéseket Németországban, a tiltakozások egész héten folytatódnak, szerdától pedig a vasutasok is sztrájkolni fognak. A gazdák azért tiltakoznak, mert...

Vége a német kormány szakítópróbájának: megállapodtak a 2024-es költségvetésről

Heteken keresztül tárgyaltak egymással a koalíciós pártok, hogyan foltozzanak be egy 17 milliárd eurós költségvetési lyukat.

A német kormány durva szakítópróbája messze túlmutat önmagán

Nincs még megoldás a német központi költségvetés brutális, 60 milliárd eurós deficitjére, amelyet az alkotmánybíróság szerint a kormány szabálytalanul fedezett volna. A hárompárti koalíción belül...

Erősödik a szélsőjobb az EP-választásra egy előrejelzés szerint

A szélsőjobboldali Identitás és Demokrácia másfélszeresére növelné az európai parlamenti képviselői számát a Europe Elects elemzése alapján.

A jobbközép gyengülhet, a radikálisok erősödhetnek az EP-választáson, a zöldeknél sok múlik a...

A Fidesz remélt pártcsaládja lehet a következő EP-választás egyik nagy nyertese a Europe Elects legutóbbi felmérése alapján. A Katargate nem rengette meg a szocialistákat.

Leállítják az utolsó atomerőművet is, pedig már rég megbánták az egészet

Április 15-én állnak le az utolsó német atomerőművek. Az atomenergia kivezetéséről még 2011-ben, Fukusima után döntöttek, de a háború miatt a németek többsége most már inkább megtartaná azt. Kérdés,...

Kövess minket Facebookon is!