Érvényes szavazat egy kislányrajz Vitézy neve mellett? Kinek van igaza: Szabó Tímeának vagy az...

A kulcs az, hogy ha valaki két érvényes szavazatot ad le egy szavazólapon, akkor az a szavazólap érvénytelen. Megmagyarázzuk!

Reagált a DK Vitézy vékonytollas vádjaira

Az újpesti Fidesz közben számlákat mutogat, miszerint szándékosan vásárolt az önkormányzat vékonyan fogó golyóstollakat, amelyekkel Szentkirályi nevét húzták át.

Együtt dolgozni Vitézyvel? Nehéz lesz!

Ott voltunk Karácsony Gergely mellett, amikor megtudta, hogy ő nyert az újraszámlálás után, de ezután is új főpolgármesteri választást akar. Karácsony tüntetést szervezett a Nemzeti Választási Iroda...

Világrekord a 41 szavazatos győzelem? Korántsem!

A szoros küzdelmek között épphogy beférünk vele az első húszba.

A nap, amikor Karácsony Gergely másodszor is megnyerte a választást

Bemutatjuk, hogy nézett ki a főpolgármesteri szavazatok újraszámlálása, milyen furcsa szavazatokat találtak, és hogy mi volt az egyik bizottsági tag kritikája. Videóriport a Nemzeti Választási Iroda...

Vitézy Dávid: Nem zárom ki százszázalékosan a jogorvoslati lehetőséget

Szeretné megjavítani az elromlott kapcsolatot Karácsonnyal, de a koalíciós vezetést távolinak érzi, mondta Vitézy a Partizán élő műsorában.

Vitézy már gratulált is Karácsonynak, aki szerinte mocskolódott és hazudott, mert azt hitte,...

Vitézy elfogadja majd a jogerős döntést, bár szerinte „az eredmény végül gyakorlatilag döntetlen lett”.

Üdvrivalgás fogadta az NVB döntését Karácsony demonstrációján

Még az NVB üléstermébe is behallatszott. „Nyertünk elsőre, nyertünk másodjára is. És ha kell, nyerünk harmadjára és negyedszerre is” – mondta Karácsony az ünneplő tömegnek.

Az NVB újraszámolása szerint is Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást, de ő...

Karácsony 41 szavazattal nyert, de ő az egész választást megismételné. Pénteken Vitézy kezdeményezésére újraszámolták a főpolgármester-választás 24 592 érvénytelen szavazatát, két és fél óra késés...

Karácsony Gergely: Most akarják elcsalni a választást

A főpolgármester Facebook-oldalán arról ír, a választási bizottság fideszes többsége jogászkodásba kezdett és megpróbálják átfordítani az eredményt.

Kövess minket Facebookon is!