Tömeges leépítések a globális IT-szektorban, itthon egyelőre nincs bajban a szakma
A Facebook, a Netflix és a Twitter is szórja ki az alkalmazottjait, és kevés az igény az új IT-szakemberekre is. Itthon viszont még nő a kereslet, és a fizetés sem csökken a szektorban.
A világ legérdekesebb embere
Botrányhős, zseni, példakép, infantilis provokátor, narcisztikus akarnok, bevállalós cégvezető, korszakos üzletember, embertelen hiperkapitalista, látnok. A világ leggazdagabb embere, aki egyben a...
Elstartolt Trump saját közösségi alkalmazása
Nem valószínű, hogy a Truth Social a Facebookhoz vagy a Twitterhez hasonló méretűvé nő, mivel szinte kizárólag politizálásra épül.
Orosz hackerek férkőztek be techcégekhez, hogy így jussanak tovább felhasználókhoz
Technológiai viszonteladók, felhőszoftvergyártók és más, informatikai szolgáltatócégek hálózataiba jutottak be, hogy hozzáférést szerezzenek az ügyfeleikhez.
Jövőre indul Trump saját közösségi hálója
Nem Trumpbook, nem Truwiw, hanem TRUTH Social néven.
Biden nekiment a techóriásoknak: A kapitalizmus verseny nélkül nem kapitalizmus, ez kizsákmányolás
Túl nagyra nőttek a nagyok, elnöki rendelet a digitális monopóliumok ellen.
A versenypolitika királynője háborúba indul a techóriások ellen
Lina Khan, egy alig harmincéves jogász lehet az amerikai versenypolitika új sztárja, miután Joe Biden kulcspozícióra jelölte. Az új adminisztrációtól az utóbbi évtizedek monopóliumokkal szembeni...
Földi László: Le kellene kapcsolni az internetet, könyörgöm, nem látok más logikát
A titkosszolgálati szakértő az internetes kommunikáció káros hatásairól, a társadalom támadásáról beszélt, és felvetett egy radikális megoldási javaslatot.
Most éppen azzal vádolják a Google-t, hogy összejátszott a Facebookkal az online reklámpiacon
Néhány nappal azután, hogy az EU kemény szigorításokat lengetett be a techóriásokkal szemben, tíz republikánus vezetésű állam ment neki a két cégnek, melyek szerintük a monopolhelyzetüket...
A Szilícium-völgynek ugyanakkora fejfájás lesz Biden, mint Trump volt
Ha nem nagyobb. Az biztos, hogy nem építi újra Obama technokratikus rendszerét, de legjobb esetben is komplikált lesz a kapcsolata a techóriásokkal. Közülük is főleg Zuckerberg és a Facebook félhet.
Kövess minket Facebookon is!