Olimpia, Soros, őfelsége ellenzéke – erős idézetek Magyar Péter telexes interjújából

EU-s forrásokról, kivagyi fideszes stílusról, a hiányzó budapesti gyaloghídról is beszélt a vágatlan interjúban. 7 kiemelt téma a 73 perces interjúból.

Magyar Péter: Irtózatos feszültség van a vidéki városokban

Soros csinál jó és rossz dolgokat is, olimpiarendezés előtt tartana népszavazást, Ausztria helyett pedig először a közép-európai országokat előzné vissza. Vágatlan interjú Magyar Péterrel, akit a...

Kövér László: Magyarország a normalitás európai főhadiszállása

A házelnök szerint az abnormalitás erői Amerikát el akarják venni az amerikaiaktól, Európát pedig az európaiaktól azért, hogy Soros Györgynek és társainak adják.

160-ból 34-en maradtak a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány berlini központjában

Bizonytalan, mi lesz az uniós tagállamokban működő civil szervezetek finanszírozásával, a barcelonai irodát már bezárták.

Orbán: Bár elsőre jól mértük fel Ursula von der Leyent, utólag lett Soros embere

A miniszterelnök szerint a bizottság elnöke Jean-Claude Junckerhez képest óriás volt, de az elmúlt négy évben feladta az álláspontját.

Konzultálnak, mondják, de már a kérdést is úgy teszik fel, hogy a megfelelő választ kapják

Az elmúlt nyolc évben, amióta Rogán Antal felel miniszterként a nemzeti konzultációért, megszűnt minden bizonytalanság, egyetlen alkalommal esett 90 százalék alá az azonos válaszok aránya. Ez is jól...

A Soros-alapítvány szerint antiszemita a kormány új plakátkampánya

A Nyílt Társadalom Alapítványok szóvivője azt mondta, ez egy jól bevált taktika a kormány részéről, amivel a valódi belpolitikai kérdésekről terelik el a figyelmet.

Orbán Viktor: A magyar politikai rendszer jóval demokratikusabb, mint a nyugati

A Századvég zárt körű konferenciáján arról beszélt a miniszterelnök, hogy Magyarországon sokszínűbb a politikai élet, és még vannak lényegi viták.

Elfoglalás, ellehetetlenítés, megbélyegzés – így darál be a hatalom mindent, ami tőle független

A CEU elüldözése, az SZFE megszállása, a Népszabadság bezárása, az Origo átállítása, az Index bekebelezése, a civilek vegzálása, az orvosi kamara jogfosztása – csak pár példa az elmúlt 13 évből,...

Milyen svéd elem? Szuverenitásvédelem!

Itt a Fidesz új mantrája, a kormány ősszel „szuverenitásvédelmi törvénycsomagot” nyújt be a külföldről finanszírozott újságírók, álcivilek és dollárpolitikusok ellen. A civileket a kormány már...

Kövess minket Facebookon is!