Savanyítás

RSS

Az igazi savanyú káposztához csak só kell

Semmi okunk nem lenne rá 2023-ban, hogy telekáposztázzuk a lakást sózás és üvegbe passzírozás közben, sajnos mégis muszáj, mert a bolti savanyú káposztáknak egyszerűen nem jó az ízük.

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: székelykáposzta, egyszerűen

Egy sertéspörkölt, párolt káposztával. De miért készítsünk két külön ételt, ha még jobb lesz egyben? És egyáltalán, hogyan kell felvágni egy hagymát?

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: hagyományos töltött káposzta

A konyhában kevésbé jártasok is villoghatnak a család előtt idén karácsonykor: úgy mutatjuk be a hagyományos töltött káposzta elkészítését, hogy bárki meg tudja főzni.

Így lesz a csalamádé sokkal finomabb és egészségesebb

Melyek a tökéletes ecet-cukor-víz arányok, hogyan lehet a minimumra csökkenteni a cukor mennyiségét, miért éri meg erjeszteni, és hogyan lehet a karfiol még a káposztánál is menőbb?

A világ legaddiktívabb nassolnivalója egy savanyúság – így készül a kimchi

Egy csípős, savanykás ízbomba, ami egyből az agyat lobbantja lángra, és egyben a legjobb válasz a minden januárban aktuális immunerősítő és fogyókúrás kérdésre.

Kövess minket Facebookon is!